Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

gul jumpsuit och nya kilklackar

innehåller annonslänkar – jumpsuit Sabo Skirt här // kiklackar Valentino här // väska Louis Vuitton // solglasögon Celine här // örhängen H&M här 

Hej hjärtan! 

Jag har blivit helt hooked på gult den här semestern, som vanligt tar det ett tag för mig innan jag vänjer mig vid och hakar på en trend och precis så har det varit med gult för mig. Däremot föredrar jag en lite mer senapsgul nyans än den citrongula som många har nu. Det viktigaste för mig är att jag måste känna mig snygg och bekväm och nu när jag har fått en fin solbränna känner jag mig finare än någonsin i gult.

Halva veckan har gått på Mallorca och idag ska vi till en Beach Club som heter Mhares och ser superhärlig ut och i kväll äter vi middag på La Prada tillsammans. Jag kommer ha så många härliga restaurangtips och annat åt er efter den här veckan och det är verkligen på tiden att jag uppdaterar min Mallorca-guide så det ska jag göra när vi kommer hem nästa vecka.

Jag hoppas ni får en härlig onsdag, puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand