Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 29

veckans planer

God morgon! Jag ligger i sängen och planerar min vecka, det är inte så mycket att planera om jag ska vara ärlig och än så länge har jag inte mer än morgondagen bokad. Då ska jag in till stan, hämta lite paket och fixa ärenden och sedan ska jag till Malin, min frisör och efter det ska jag fixa naglarna hos bästa Magdalena på Visage. En liten touch up innan vi åker utomlands helt enkelt för på lördag bär det av till Mykonos.

veckans bästa

Mykonos! Vi bokade ju Mykonos för knappt en månad sedan men det var längesedan jag längtade så mycket efter en resa som nu. Det ska bli så kul att resa till ett ställe där vi aldrig har varit tidigare och Michaela och D har styrt upp helt fantastiska bokningar. På lördag börjar vi med middag på Interni, på söndag ska vi till Scorpios och nästa vecka ska vi till Nammos, Nobu, Solymar, Ling Ling, Alemagou och Sea Satin Market. De har fått en massa tips från vänner som har varit där och när jag kikade in alla ställen så verkar det som att de har fått med alla de bästa. Om det är något annat vi inte får missa när vi är på Mykonos så får ni mer än gärna lämna en kommentar.

veckans sämsta

Jag måste packa! Jag är nog århundradets sämsta packerska, både Mattias och mina vänner kan intyga detta. När jag var i London förra helgen så hade jag övervikt, och inte på mitt handbagage utan det incheckade. Jag hade 20 kg tillåtet bagage men väskan vägde 22 kilo. På vägen tillbaka fick jag t.o.m. betala nio pund per kilo övervikt och vet ni vad, jag tycker att det är så värt det. Mattias och jag har alltid bråkat om att jag har övervikt tidigare tills vi hade ett ordentligt snack och jag förklarade att jag inte ville höra mer tjat om min övervikt och att jag kommer fortsätta packa för mycket och betala om det krävs. Visst förstår jag att det är galet att ha 22 kg bagage med till London när jag ska vara där i två dagar men till mitt försvar så visste jag inte vad vi skulle göra under helgen så jag behövde en del alternativ. Ska sanningen fram så hade jag antagligen packat lika mycket ändå och jag vet precis varför jag alltid packar för mycket, för jag kan omöjligt förutse vad jag vill ha på mig vid ett visst tillfälle förrän precis innan. Jag klär mig alltid efter vad jag är bekväm i och det skiftar väldigt från en dag till en annan. En kväll vill jag ha  kort klänning på mig och en annan kväll känner jag mig bara bekväm om jag får ha på mig jeans, en t-shirt och klackar. Så jag ser inte fram emot fredag när jag måste packa inför Mykonos. Solsemester är däremot det enklaste resemålet för då tar inte varje plagg så mycket plats i väskan, då brukar jag främst överdosera skor, bikinis och väskor, hehe. Någon som känner igen sig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Packar också alltid för mycket, men lyckas oftast hålla mig inom 20 kg-gränsen och de gånger jag fått övervikt har jag sluppit betala. Får se hur det går när jag ska packa för Budapest i helgen … ha en fin resa till Mykonos! ?

  Li 2017-07-17 21:46:39
  Svara
 • Vill också åka till Mykonos!

  Josefine 2017-07-17 13:59:54 http://daystyle.se
  Svara
 • Viktigast att känna sig bekväm! Det förstör allt annars. Så jag förstår hur du känner, o vill du betala så ska du väl få göra det! Bra att du var rak o tydlig mot M, sånt är så viktigt!

  Mikaela 2017-07-17 11:17:03
  Svara
 • 24 kg hade jag när jag skulle flytta utomlands ett år, ink böcker o presenter.. tror inte jag äger 22 kg kläder och skor. Tycker din kille låter sund 🙂

  Jenny 2017-07-17 10:55:19
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Haha, oj, hade jag flyttat utomlands vill jag inte ens tänka på hur många kilo det hade blivit, hehe! Kram

   Linn Herbertsson 2017-07-17 15:43:35
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind