Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en titt in i min väskgarderob

inlägget innehåller reklam för Zalando

skjorta från Zalando // väska Furla från Zalando

Hej hjärtan!

Zalando har varit och kikat in i min väskgarderob där jag förvarar mina väskor och så här ser det ut. Jag är som ni vet ganska sparsmakad när det kommer till smycken och accessoarer så desto viktigare är det för mig att ha en väska som jag tycker är riktigt snygg och lyfter min outfit. Det senaste tillskottet i garderoben är den här lilla grå godbiten från Furla.

Zalando har en riktigt bra Väskguide om ni vill hitta den perfekta väskan till våren och sommaren! Där kan man välja om man är ute efter en liten, mellan eller stor väskmodell, om man vill piffa upp med lite färg och så hittade jag en artikel med ”8 saker du inte visste om väskor”.

Där läste jag att kvinnor i genomsnitt äger 13 handväskor och nu är inte alla mina med i bild ovan men räknar jag snabbt i mitt huvud så kommer jag fram till att jag har en 14-15 stycken. Ganska lagom tycker jag och då har jag räknat från den allra minsta till den största men inte räknat med mina resväskor och min weekendbag.

Kika in Zalandos Väskguide här för en massa inspiration!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hejsan! Hur blev det nu med dagens matdagbok inlägg som du sade att du skulle fota under helgen? I väntan på den! Kram!

  Matilda 2017-05-31 21:15:18
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej! Hehe, det är bra att du håller koll på mig! Matdagboken är fotad, jag ska bara fixa bilderna och skriva text till inlägget så det kommer nästa vecka. Håll ut! Kram på dig!

   Linn Herbertsson 2017-06-01 08:25:30
   Svara
 • Så snygga! 🙂

  Mikaela 2017-05-31 20:07:38 http://orsin.blogg.se
  Svara
 • Sugen på en ny liten goding, så tack för tipset!

  Sophie 2017-05-31 12:14:52 http://nouw.com/legefrue
  Svara
 • Hej!
  Kan du länka till skjortan på Zalando? Tror inte länken fungerar eller så är det kanske min mobil som krånglar! Den var supersnygg i alla fall! 🙂

  Linnea 2017-05-31 10:54:23
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej där, det var ingen länk men här är direktlänk till skjortan 🙂 https://www.zalando.se/kiomi-skjorta-white-k4421ea31-a11.html

   Linn Herbertsson 2017-06-01 08:30:27
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind