Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

klippning och lockar

God kväll hjärtan!

Jag sitter och väntar på att klockan ska bli sju för då ska jag på årsmöte med vår bostadsrättsförening och efter det ska jag bara slänga mig på soffan och göra ingenting. Det har varit en bra dag och jag har fått mycket gjort men det är så otroligt kvavt av regnet här i Stockholm så jag börjar bli riktigt trött i huvudet nu.

Jag var ju och klippte topparna förra veckan hos MonaDaisy Grace i Sturegallerian. Vi hade ett så intressant samtal, Mona är nämligen muslim och lever efter en väldigt modernt anpassad (skulle jag säga) muslimsk tro. Stackaren blev alldeles överöst av frågor, haha, religion har nämligen alltid intresserat mig otroligt mycket och det jag inte kan läsa mig till i böcker frågar jag istället om jag träffar en person som möjligtvis kan ha svar på mina funderingar.

Mona var dessutom en jäkel med saxen och när hon hade klippte topparna och klippt upp mitt hår lite som ni ser på bilden här ovan så lockade hon mitt hår. Precis så som jag själv brukar locka det men ÄNNU bättre. Lite tråkigt kanske vissa tycker, att jag inte vill testa något nytt, men fantastiskt tycker jag när en frisör verkligen lyssnar och anpassar servicen precis efter vad jag vill ha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej, var är skjortan ifrån? 🙂

  Jasmine 2017-06-01 12:03:50
  Svara
 • Åh, jag har faktiskt aldrig träffat en frisör som kan styla mitt hår. Även om de gör som jag säger att jag brukar göra, det blir bara fel. Börjar tro att det är produkterna de använder som inte tar på mitt hår eller så har jag bara en helt annan syn och definition på ordet ”volym” än vad frisörer har. ? Klippte och färgade håret igår, och det är nog första gången som jag inte blev nöjd. Och inte bara gällande stylingen då. Så jobbigt!

  Blue E 2017-05-30 19:38:42 https://blog.blue-e-music.com
  Svara
  • Svar på Blue Es kommentar.

   Nej vad jobbigt, hoppas du hittar någon bra frisör som kan fixa till det så att du blir nöjd 🙂 Kram

   Linn Herbertsson 2017-06-01 08:31:15
   Svara
 • Vad heter modellen på dina Levis? & vet du vilken tvätt det är? 🙂

  Victoria 2017-05-30 19:08:19
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind