Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 22

veckans planer

Jag skulle egentligen åka in till stan och kontoret nu på morgonen och köra ett långt möte med ett företag som jag konsultar lite men Oscar som han heter var tvungen att vabba så vi kommer köra mötet över Skype istället och jag är alltså kvar på landet. Jag har precis ätit en stor smoothiebowl och ska köra ett yogapass så att jag vaknar till liv innan vårt möte. Hela eftermiddagen kommer ägnas åt bloggen och även till att förbereda två samarbeten som kommer upp under veckan. I kväll kör vi in till stan och i morgon kantas min dag av möten och så ska jag fota med Matilda på eftermiddagen. Hela onsdagen kommer jag befinna mig på konferens där det ska föreläsas om nyheter inom sociala medier, det ska bli så intressant. På torsdag ska jag va på kontoret och jobba i kapp, på fredag blir det nämligen halvdag för vi ska flyga till Visby och så är det dags för Linas och Oscars bröllop. Det blir vigsel, middag och fest på fredagen och sedan dagsfest hela lördagen, magiskt!

veckans bästa

Det blir utan tvekan helgens bröllop! Vi var ju på fest hos Ida-Sofia och Mauritz i fredags och fick värma upp ordentligt. De hade styrt upp trerätters-middag i Riddarsalen på Stora Sundby och efter middagen festade vi hela natten. Jag kom i säng runt sex och vaknade först halv ett i lördags, jag minns inte när jag sov så länge senast, haha. Tack till bästa värdparet för lyckoruset från fredagens festligheter som fortfarande sitter i, bästa sättet att starta en ny vecka på!

veckans sämsta

Jag kände mig lite sne när jag vaknade i morse, nästan lite krasslig men det känns mer som att det beror på min brist på yoga förra veckan. Så fort jag har avslutat den här meningen så ska jag därför gå upp till gymmet och köra ett riktigt monster-pass. Jag hoppas verkligen att det får mig att må lite bättre, håll tummarna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Skulle du kunna dela med dig av hur ett av dina yogapass kan se ut, gärna ett av de mer fysiskt krävande, som till exempel det här? Skulle verkligen uppskatta det!

  Anna 2017-05-29 21:08:37
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Jag har funderat på hur jag ska kunna gå igenom ett av mina yogapass på bästa sett, jag har fotat lite positioner men det är svårt att få till en genomgång av ett helt pass i bild så jag ska försöka filma det på landet i sommar istället. Jag brukar ju länka mina yogapass som jag kör på Yogobe så det är ett tips för bra yogapass och även på Youtube finns många bra program om man letar lite. Jag kan sätta ihop en lista!

   Linn Herbertsson 2017-06-01 08:40:19
   Svara
 • Hej! Men gud for et fint blyant-utstyr!!! Er det lov å spørre hvor det er fra?

  Sigrid heloise 2017-05-29 19:47:33
  Svara
 • Din smoothiebowl ser verkligen jättegod ut. Har du lust att dela med dig av receptet? Ha en riktigt fin dag!

  Tina 2017-05-29 15:53:52
  Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Du hittar det här http://linnherbertsson.metromode.se/2017/06/01/hallon-smoothie-bowl/ 🙂 Kram

   Linn Herbertsson 2017-06-01 08:52:37
   Svara
 • Låter som en härlig vecka för dig 🙂

  Lena 2017-05-29 09:18:03
  Svara
 • håller tummarna! Och såååå härligt med bröllop 🙂

  Ljuva Julia 2017-05-29 09:07:00 http://ljuvajulia.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind