Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

30 grader och poolhäng

Hej söndag!

Jag har inte gjort många knop i värmen idag, jag fixade med terrassen och tog lite bilder i morse men det är för varmt att sitta och jobba nu så ni får dem i veckan istället. Här har i alla fall blivit så fint och igår tog jag första premiärdoppet i poolen. Vi har fortfarande ingen värmepump så det var riktigt kallt men härligt uppfriskande.

Idag har jag flutit runt på min enhörning som jag fick i födelsedagspresent av bästa Martin, det är kanske något av det finaste man kan ge en bloggare, haha. En perfekt leksak att ta bilder med i poolen, nej, skämtosido! Nu ska vi krypa ner i soffan och börja titta på säsong 3 av Bloodline som har kommit upp på Netflix!

Ha en fin söndagskväll så hörs vi i morgon, puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hur hanterar du morsdag? Känner mig helt hjälplös med ett stort hål i hjärtat idag..

  Anna 2017-05-28 22:18:24
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh, jag lider verkligen med dig! Morsdag har varit riktigt jobbiga de senaste åren men i söndags så kändes det faktiskt helt ok. Det kan ha att göra med att det var så fint väder och att vi hade en så fantastisk dag på landet. Jag blev även lite firad själv eftersom Mattias tycker att jag är världens bästa ”mamma” till Charlie, haha, så gulligt. Så jag försökte vända alla de jobbiga känslorna till något positivt och den här gången gick det väldigt bra. Jag skänkte pengar i mammas namn till välgörenhet där man betalar en viss summa per förlossning man vill skänka till kvinnor i Afrika som alldeles för ofta dör i samband med förlossning och jag skrev till henne på Facebook precis som jag brukar göra vid födelsedagar och högtider. Ta hand om dig!

   Linn Herbertsson 2017-06-01 09:02:14
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind