Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

nytt i garderoben, Louboutins

louboutins storlekbeiga louboutinslouboutins storlekLouboutin skor pris

Hej fredag!

Här är lite bilder på det senaste tillskottet i min garderob. Ett par Louboutins och det är faktiskt mina första, jag har nämligen alltid fått höra att de ska vara så jäkla obekväma. Sedan köpte jag en beige långklänning till ett bröllop nästa helg och hade inga skor som passade till. Då slog det mig att klänningen är i nästan exakt samma nyans som ett par beiga Louboutins så dem fick det bli.

Jag använde mina nya Louboutins för första gången redan förra helgen när vi var på Bruno Mars på Globen i helgen och det gick fint att stå upp och dansa i dem hela kvällen. Som ni vet så misstänker jag dock att jag har nedsatt känsel i mina fötter så lita inte riktigt på mig när det kommer till bekväma skor, haha. Jag får väldigt sällan ont i fötterna av högklackat nämligen.

Däremot så ska man definitivt gå upp en storlek i Louboutins för de är väldigt små i storleken. 38,5 brukar sitta perfekt på mig men jag fick gå upp till storlek 39,5 för att de skulle sitta bra och utan att göra ont. Så stor storlek har jag aldrig haft i ett par skor tidigare.

Är ni lediga idag förresten? Jag har jobbat halvdag och nu sitter vi i bilen på väg till Ida-Sofia och Mauritz och är så taggade för fest. Jag ska provköra mina nya klackar ytterligare en festkväll innan jag vet att de är kördugliga för nästa helgs tvådagarsbröllop. När vi är framme om ett timme ska vi få vårt rum, jag ska steama min klänning och klockan sju är det middag med efterföljande fest.

Ha en fin helg hjärtan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind