Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag är också den där tjejen som inte kan leva utan sin mamma…

Jag fick precis ett mail från en tjej som förlorade sin mamma samma sommar som jag. Vi hade lite kontakt det året och idag skrev hon till mig igen. Nu ligger hon inne på sjukhus och får permission för att åka och hälsa på sin häst som heter Charlie ibland. Helt plötsligt slog det mig att det lika gärna hade kunnat vara jag som låg där.

Det berör mig något otroligt när jag läser om era livsöden, för visst är jag också den där tjejen som inte kan leva utan sin mamma. Långt där inne sitter de och gnager, känslorna som försöker tala om för mig att ingenting längre har någon mening sedan den dagen då hon tog sitt sista andetag.

Det var ett tag där, för inte så länge sedan, som jag också hade kunnat lägga mig platt ner på marken och ge upp. Det var bara en ren händelse att jag aldrig gjorde det! 

Någon frågade mig för ett tag sedan hur man tar sig upp igen, ur det där mörka hålet som inte tycks ha något slut. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte men jag tänker på den frågan varje dag och jag lovar att så fort jag kommer på ett vettigt svar så ska jag dela det här med er. Förhoppningsvis kan det hjälpa åtminstone dig som undrade!

Dagar som dessa när världen vaknar på fel sida så blir sorgen och tankarna mer påtagliga. Min kärlek och styrka går till de anhöriga och offren i terrorattacken i Manchester igår. Det finns inga ord!

Ta hand om er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Många styrkekramar till dig❤️❤️❤️❤️ Att åtminstone försöka vara lycklig är vad varje mamma vill sin dotter❤️❤️❤️

    Susan 2017-05-24 00:55:56
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind