Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

igår torsdag…

Avböjde jag ett jobberbjudande…

…om en tjänst som redaktör på ett stort tjejmagasin. Jag har fått lite liknande erbjudanden den senaste tiden men har inte känt att något av varumärkena stämmer särskilt bra överens med min personliga stil, vad nu den är men när jag får sådana erbjudanden så går jag på min magkänsla. Jag älskar att skriva och skapa innehåll men har faktiskt aldrig drömt om att jobba som t.ex. redaktör, i så fall måste rollen och varumärket jag skulle ligga under passa som handen i handsken.

Var jag på ett jättemysigt lunchevent…

…som Valerie bjöd in till i Mood Gallerian för att fira hennes butik som har blivit minst dubbelt så stor. Valerie är faktiskt en av mina Stockholmsbaserade favoritdesigners och jag blev alldeles förälskad i en kjol som fick följa med mig hem. Det var precis som att den var skräddarsydd för min kropp och det händer i princip aldrig. Jag brukar ofta springa till skräddaren och lägga in både jeans och kjolar i midjan eller över rumpan. Sitter de bra på ett ställe så är de för stora på ett annat ställe, haha.

Vi åt en vegetarisk lunch med gazpacho till förrätt och grönsaker, pesto och mozarella till huvudrätt och hör och häpna men jag blev faktiskt mätt. Jag brukar ju beklaga mig för er över att jag inte blir mätt när jag äter vegetariskt men igår gick det bra minsann. Så fräscht och gott i alla fall och tack till vackra Valerie för ett härligt avbrott mitt i arbetsdagen.

Upptäckte jag och min fotoassistent Matilda att skärmen på min Mac är sönder…

…och återspeglar helt fel färger och ljus. Det är ett stort problem eftersom jag jobbar så mycket med bilder och när hon skickade bilder från vår senaste fotografering tyckte jag att bilderna var alldeles för ljusa och färglösa. Men det var inte hon som hade gjort något fel för i hennes dator och på min mobil så är bilderna hur fina som helst. Så då börjar jag ju undra om ni uppfattar mina bilder här i bloggen som alldeles för mörka och färgstarka? Haha. För jag redigerar ju dem utefter min datorskärm.

Oavsett vad så är det ohållbart och min älskade Mac Air har varit mig trogen i snart fem år så jag antar att det är dags att investera i en ny. Jag funderar på att köpa en Pro den här gången med Retinaskärm och en storlek större, alltså 15 tum. Då kan jag ha den på kontoret och så kan den här lilla rackaren få följa med mig mellan lägenheten och landet. Däremot hade jag inte räknat med den utgiften, för några veckor sedan köpte jag ett nytt objektiv till min kamera som kostar i princip lika mycket som en ny Mac så visst svider det lite men jag försöker se det som en investering i mitt jobb.

Tackade jag nej till ett samarbete…

…med ett ganska stort och välkänt företag som ville betala mig för ett inlägg men jag fick absolut inte reklammärka det. Hur sjukt? Att det fortfarande händer, det trodde jag inte. Jag kommer gå djupare in på det här ämnet när jag svarar på era frågor om Influencer Marketing, men som många av er säkert redan vet så bad de mig helt enkelt att bryta mot lagen om dold marknadsföring.

Avslutade jag kvällen med en båtfärd…

…som min älskling Michaela bjöd in till. Vi åkte runt Djurgården i världens sötaste, lilla båt, drack vin och snackade en massa skit. När vi kom i land åkte jag direkt till Slussen, tog bussen ut till Värmdö där Mattias plockade upp mig på busstationen. Han och några vänner till oss hade redan jobbat därifrån hela dagen i solen och orkade inte vänta in mig, hehe. Vid lunch ska vi ta båten och åka till någon härlig restaurang här i Skärgården och i kväll ska vi grilla, vilken härlig sommarvärme vi äntligen har fått va?

Puss på er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Heja dig vilken torsdag! Bra att du sa ifrån till företaget, ju fler vi är som utbildar företagen desto bättre blir det framöver 😀

  Clara, Bossbloggen 2017-05-20 08:52:45 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Så bra att du stod på dig och tackade nej till stora företaget! Det är ju så oseriöst att man ber om en sån sak! Det är en sak om man inte vet att det ska annonsmärkes (även om jag tycker att det ligger i företagens intresse att följa lagen och hålla sig uppdaterad) men att be någon att medvetet bryta mot lagen, usch! Tycker nästan man ska outa såna företag så att de får skämmas.

  Mona 2017-05-19 16:53:02 http://www.monadoust.se
  Svara
  • Svar på Monas kommentar.

   Tro mig, de visste att man ska göra det. Men jag förstår ditt resonemang! Däremot känner jag att alla kan göra misstag och jag vill inte outa någon här för då finns det alltid kvar på nätet. Kram

   Linn Herbertsson 2017-06-01 20:38:38
   Svara
 • Haha då fattar jag varför du haft mörka skarpa bilder! Måste bara skriva att du är så fin i håret!! Den mörkare färgen klär dej så bra!

  Anki 2017-05-19 15:00:24
  Svara
  • Svar på Ankis kommentar.

   Tack snälla, jag älskar det lite mörkare och jag hoppas du tycker bilderna är finare nu 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2017-06-01 20:39:05
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind