Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

idag har jag…

hängt med en bebis…

…men känner fortfarande noll bebissug. Jag börjar misstänka att jag saknar det där som alla kallar för biologisk klocka. Mys lilla guldklimp Tor är nog en av de sötaste bebisarna jag har sett men jag blir trots det inte det minsta sugen.

varit på två viktiga möten…

…som egentligen inte är några jättestora eller omvälvande nyheter som kommer att förändra mitt liv i det stora hela men det rör ändå två spännande saker som jag kommer berätta mer om för er så fort jag kan.

ätit ensammiddag…

…Mattias är nämligen iväg på en jobbmiddag och jag älskar att vara ensam hemma på vardagskvällar ibland. Jag får så mycket gjort, både privat och jobbmässigt. Jag köpte med mig en trött soppa hem från 7eleven och sedan har jag suttit klistrad framför datorn tills nu, haha.

Det är dags att stänga igen men jag ville önskar er en god natt först, sov så gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Tror det är helt normalt att ej känna bebis-sug, känns på något sätt som alla bebisgalna kvinnor syns och hörs mer då det på något sätt är normen att tycka så? Själv känner jag inte något sug efter bebis men däremot efter en familj på sikt och då måste jag ju ha en bebis för att komma dit liksom hehe

  Annie 2017-05-17 19:47:38
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   Ja det verkar som vi är några i alla fall, jag har en hel del nära vänner som känner likadant också. Skulle säga att det känns som 50/50 ungefär. Kram och tack för din kommentar!

   Linn Herbertsson 2017-06-01 20:53:30
   Svara
 • Jag är precis likadan, tror också att jag saknar den där biologiska klockan. Jag har aldrig längtat efter barn och är nu 31.

  Marie 2017-05-17 12:22:32
  Svara
 • Hej Linn ! Vet inte om du sett min kommentar två inlägg ner , men jag skulle behöva dina bästa tips på två grymma restauranger i Malmö !
  Skall dit nästa vecka och behöver en grym köttrestaurang alltså en deluxe samt ett bra lunchställe 🙂

  Jag vet att du har koll så skulle uppskatta det jättemycket. Kram !

  elin 2017-05-17 06:53:37
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   Åh, jag har inte stenkoll på Malmö längre eftersom jag är där så sällan men jag ska göra mitt bästa. Jag kan verkligen rekommendera Kitchen & Table som vi åt på förra veckan. Det var en upplevelse utöver det vanliga med utsikten och maten var hur bra som helst. Det finns allt från en bra köttbit till riktigt god fisk att välja mellan. Be om ett bord vid fönstret så kommer ni få en magisk kväll. Annars finns Bastard, jag har aldrig själv ätit där men brukar alltid gå dit och ta en drink när jag är i Malmö. Jätte trevlig lokal och mina vänner som bor i Malmö äter där ofta. Och ett ställe jag ska testa nästa gång jag är i Malmö är Namu, min kusin Kristoffer jobbar där och är ni ute efter asiatisk (som du skrev i en kommentar till en annan läsare) så ska ni definitivt gå dit. Jag hade ju tänkt rekommendera Johan P som lunchrestaurang, men jag läste att ni redan har varit där, och även Kitchen & Table serverar lunch. Jag hittade även en riktigt bra lunchguide i Malmö här http://thatsup.se/malmo/guide/guiden-till-malmös-bästa-lunchrestauranger/ som du borde kolla in. Hoppas att ni får en fantastisk vistelse i Malmö, kram!

   Linn Herbertsson 2017-05-17 10:08:15
   Svara
 • Hehe, var inte heller det minsta sugen men blev en bit över trettio och det började bli dags. Hur mkt man än kan styra över idag så sjunker ju fertiliteten en del då. Nu har jag en son som jag älskar men jag är fortfarande inte barntokig så det går att få barn ändå 😉

  Lina 2017-05-16 22:08:06
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Jag kan tänka mig att det är hur mysigt som helst även om man inte är barntokig och jag är säker på att jag kommer älska mina barn gränslöst om jag får några. Jag försöker att inte ta för givet att just jag kan få barn och trots att jag inte känner mig det minsta sugen just nu så kommer jag inte vänta allt för länge. Jag vill verkligen inte riskera att inte kunna få barn. Jag önskar bara att jag kunde vakna upp en dag och känna det där suget som så många av mina tjejkompisar har men jag antar att det inte är jag. Eller så kommer det helt plötsligt när jag minst anar det, hoppas!

   Linn Herbertsson 2017-05-17 10:55:02
   Svara
   • Svar på Linn Herbertssons kommentar.

    Ah kanner igen mig sa mycket i vad du sager! Jag fyller 32 i November, och har fortfarande noll langtan efter barn (dock har min man det). Det kanns jobbigt, jag vill ocksa kanna bebislangtan som manga av mina vanner, da det skulle gora det lattare att ta beslut om att skaffa barn. Som en del sagt har, det ar som att jag saknar den dar biologiska klockan!!

    Sandra 2017-05-17 15:33:21
    Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

     Jag hör dig! Hoppas vi vaknar upp en dag och känner längtan, eller så får vi bara tvinga oss själva när det känns som det borde vara dags 🙂 hehe! Kram

     Linn Herbertsson 2017-05-17 16:23:59
     Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

     Tack för igenkänningsfaktorn! Mattias är ju ganska mycket äldre än mig men han känner inte heller någon stress vilket jag är ganska tacksam för, hehe. Samtidigt så hade det varit skönt om han kanske pushade på mig lite 😛 Försök se det så istället, haha! Kram

     Linn Herbertsson 2017-05-17 16:07:54
     Svara
   • Svar på Linn Herbertssons kommentar.

    jag har aldrig vart sugen på barn men en dag var det bara en bebis i magen och vips så var han här. Han är det bästa som finns men jag är inte speciellt sugen på fler hahah! men hips vips kommer det väl ett syskon. Man behöver inte vara sugen för att skaffa barn 🙂 Det går utmärkt än då och det känns självklart när dom väl är här 🙂

    Sandra 2017-05-17 12:32:14
    Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

     Jag kan tänka mig att det känns som det mest självklara i världen när man väl har barn. Då kanske man till och med börjar undra varför man inte började tidigare 😛

     Linn Herbertsson 2017-05-17 16:24:58
     Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind