Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 20

veckans planer

Vi startar veckan ute på landet och jobbar härifrån hela dagen, så härligt och jag njuter av att det är lite grått och molnigt ute så att jag kan krypa upp i soffan och få en massa gjort. I morgon åker vi tidigt in till stan och jag ska direkt till kontoret. En gammal tjejkompis kommer dit och gör mig sällskap under lunchen och på eftermiddagen har jag ett möte. På kvällen ska jag försöka hinna med yogan på gymmet, jag kommer behöva gå lite tidigare för sen ska jag träffa ordförande i vår brf-styrelse. Jag kommer med största sannolikhet bli vald till ordinarie styrelseledamot från och med juni så vi har lite saker vi ska gå genom.

På onsdag ska jag fota med Matilda och annars hänga på kontoret. Jag ska äta lunch med Nina, en gammal läsare som jag träffade första gången när jag hade ett event med Oriflame. Nina jobbar i Nacka kommun och föreläser en hel del om hur man t.ex. attraherar unga stjärnor till en arbetsplats. Eftersom jag inte kunde gå på hennes föreläsning så föreslog jag istället att vi skulle ta en lunch så att hon kan berätta mer om det för mig, så intressant!

På torsdag är det två mysiga event, först har Valerie Aflalo bjudit in till lunch och ska visa sin nya butik i Mood-gallerian och på kvällen har Michaela ett event med Triwa, vi ska ut och åka båt så håll tummarna för att det blir fint väder. Som det ser ut nu ska det i alla fall bli riktigt pangväder till helgen så eventuellt åker vi ut till landet redan på fredag. På lördag blir det stan igen och så ska vi äta middag med bästa Kristian och Stina och sedan följa med dem på Bruno Mars-konserten, någon som ska dit? Jag är så taggad!

veckans bästa

Känslan efter helgens bröllop sitter fortfarande i, det var min älskade Cecilie och Nicklas som gifte sig i Skeppsholmskyrkan, sedan åkte vi båt ut i Skärgården och tillbaka till Fotografiska där det var middag och fest. Som vanligt så tar jag inte med kameran på bröllop så jag har inga bilder tyvärr men jag la upp lite under dagen på min Insta Stories. Cecilie var vacker som en dag och hade på sig en helt fantastisk klänning, det är nog den brudklänning jag har sett på ett bröllop som mest kommer likna det jag eventuellt väljer att gifta mig i en dag. Superenkel och stilren men helt magisk! Vädret var fantastisk i lördags och jag är fortfarande alldeles full av kärlek efter bröllopet. Bästa starten på veckan att må så här!

veckans sämsta

Det får bli pass på det den här veckan, jag kan inte komma på en enda sak som är dålig med den här veckan just nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind