Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

middag i en takvåning på Söder…

I slutet av förra veckan bjöd Jossan in oss tjejer till en middag på Lee’s vackra kontor på Söder här i Stockholm…

…där hade hon dukat upp ett riktigt festligt bord och maten som serverades kom från Farang!

Vi snackade skit och minglade en stund…

…beundrade lokalen och hur fint Jossan hade fixat det…

…innan vi slog oss ner för att inta middagen!

Anledningen till att vi hade samlats var för att kika på de nya tvättarna i Lee’s standardmodell Scarlett

…som är hög i midjan och tajt i benen, älskar! Jag använder nästan uteslutande jeans med hög midja!

Menyn var vegetarisk och helt gudomlig, vi åt en currygryta med blomkål som var en av de bästa jag har ätit. Det var alldeles för längesedan jag var på Farang nu och om ni aldrig har varit där så kan jag varmt rekommenderad det. Grym asian fusion!

Det blev en kväll med många asgarv…

…och jag har sagt det innan men jag säger det igen, fan vad jag älskar att hänga med de här fantastiska tjejerna. Stort tack till Jossan och Annie på Lee för en magisk kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ser verkligen såå trevligt ut ! 🙂

  till en annan sak , jag skulle behöva tips på 2 grymma restauranger i Malmö.
  skall överraska min sambo nästa vecka, behöver boka bord fort eftersom många är lediga !
  en kvälls restaurang och ett grymt lunchhak . vi skall bo vid Lilla torg.

  vore så tacksam för tips . kram !

  elin 2017-05-16 07:13:15
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   Åh, jag har inte stenkoll på Malmö längre eftersom jag är där så sällan men jag ska göra mitt bästa. Jag kan verkligen rekommendera Kitchen & Table som vi åt på förra veckan. Det var en upplevelse utöver det vanliga med utsikten och maten var hur bra som helst. Det finns allt från en bra köttbit till riktigt god fisk att välja mellan. Be om ett bord vid fönstret så kommer ni få en magisk kväll. Annars finns Bastard, jag har aldrig själv ätit där men brukar alltid gå dit och ta en drink när jag är i Malmö. Jätte trevlig lokal och mina vänner som bor i Malmö äter där ofta. Och ett ställe jag ska testa nästa gång jag är i Malmö är Namu, min kusin Kristoffer jobbar där och är ni ute efter asiatisk (som du skrev i en kommentar till en annan läsare) så ska ni definitivt gå dit. Jag hade ju tänkt rekommendera Johan P som lunchrestaurang, men jag läste att ni redan har varit där, och även Kitchen & Table serverar lunch. Jag hittade även en riktigt bra lunchguide i Malmö här http://thatsup.se/malmo/guide/guiden-till-malmös-bästa-lunchrestauranger/ som du borde kolla in. Hoppas att ni får en fantastisk vistelse i Malmö, kram!

   Linn Herbertsson 2017-05-17 10:08:23
   Svara
  • Svar på elins kommentar.

   Spot vid Hansa compagniet har fin genuin italiensk mat (pastarätter, pizza etc) och varm personal. Johan P har fiskrätter och passar för kvällar.

   Frida 2017-05-16 09:15:55
   Svara
   • Svar på Fridas kommentar.

    åh tack 🙂 men Johan P har jag redan besökt , väldigt bra.
    pasta är inte riktigt min melodi för tillfället men gärna tips på asiatisk kvälls restaurang och Kött restaurang 🙂

    elin 2017-05-16 11:12:55
    Svara
 • Tack snälla för att du kom med din härliga energi. Stor kram / Annie

  Annie 2017-05-15 22:49:36 http://rapplife.blogg.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind