Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

sammetssoffa och rosa väggar

Hej finisar!

Här är soffan som jag förälskade mig i när vi var inom Bolia-butiken i Malmö. Jag vill ha den här minus mittenmodulen och eventuellt en annan färg på tyget. På bilderna ser den här gröna färgen väldigt fin ut men det var mycket grönare i verkligheten och jag tror att vi kommer tröttna på det.

Jag har även lyckats övertala Mattias att ett av rummen i lägenheten eventuellt kommer målas i en gammeldagsrosa färg som går åt det beiga hållet. Jag har försökt sälja in det ett bra tag nu och jag är så sugen på lite mer färg i lägenheten sedan jag målade vårt sovrum. Då blir det så klart extra viktigt att inreda därefter så att det inte blir för puttinuttigt med rosa.

De hade även målat en vägg i butiken i färgen Marble Green från Jotun, den var magisk! Jag skulle säga att den var mer mörkt olivgrön och det skulle bli så fint i vårt vardagsrum till vår öppna spis i puts. Min plan var ju att göra om lägenheten nu i vår men allt krut har lagts på lantstället så vi kommer bara börja så smått och planera lägenheten och köra ett ordentligt race med den i höst istället. Jag ska sätta mig ner nu och skriva upp vad som behöver göras och ta fram en budget för att få lite överblick.

Ha en fin söndag bästa ni så hörs vi i morgon, puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • När jag läser att du vill göra om er lägenhet igen, då känns det lite som att du har för mycket pengar och för mycket tid. Jag tror det är lätt att tappa bort sig i bloggvärlden där alla renoverar med jämna mellanrum, men är det verkligen du?

  Helena 2017-05-17 09:39:12
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Jag tror att ni missuppfattar mina intentioner med lägenheten. Mattias bodde som sagt i vår lägenhet i tre år innan jag flyttade in och köpte in mig. Det är alltså väldigt mycket av hans gamla konst och möbler som vi fortfarande har kvar. Vi har gjort om lägenheten lite i etapper men aldrig riktigt ordentligt när det kommer till att byta ut inredningen. Mattias har alltså bott i lägenheten i snart 8 år och en hel del måste fixas och fräschas upp, det är verkligen dags. Så vi kommer sälja (nästan) alla möbler som vi inte har köpt gemensamt och sedan investera i nya. Vi har aldrig riktigt trivts i lägenheten eftersom det har varit så många olika inredningsstilar i en och samma lägenhet. Jag vill absolut inte följa någon speciell trend nu när vi gör om den i höst utan jag vill hitta möbler och inredning som håller länge. Vi älskar som sagt vårt lantställe som vi har designat och inrett tillsammans så nu vill vi hitta samma härliga känsla i lägenheten. Vi spenderar ändå mer än hälften av vår tid där och mitt mål är att vi inte ska längta efter huset varje gång vi är i stan utan att vi ska älska att komma hem till lägenheten också. Hittar jag tiden så hade jag lätt kunnat tänka mig att måla om själv som jag gjorde med vårt sovrum, då behöver det inte kosta så mycket. Däremot behöver vi ta in hjälp för att fixa till golven och byta ut heltäckningsmattan som är jättesliten så det kan hända att de kommer få måla om samtidigt då också. Och mycket av pengarna vi säljer våra nuvarande möbler för kommer gå till att köpa nya och fixa lägenheten så jag skulle inte vilja säga att det beror varken på att vi har för mycket tid eller pengar för den delen.

   Linn Herbertsson 2017-05-17 11:44:27
   Svara
 • Det är inte länge du är nöjd ;). Både lägenheten och landet ser redan perfekta ut redan. Blir dyrt göra om efter varje ny trend. Kul med pool. Pricken över i:et verkligen. Vad hade du själv för klänning på bröllopet?

  Tina 2017-05-16 06:00:25
  Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Jag hade en grå långklänning i den här modellen https://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/tfnc-777/multi-way-maxi-dress-777528-286/ som jag har haft på ett vinterbröllop tidigare. Jag älskar att den går att knyta på olika sätt så att det känns som en ny klänning varje gång.

   Linn Herbertsson 2017-05-17 11:44:02
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind