Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bröllopsstyling och inspiration med Lyko

inlägget innehåller reklam för Lyko

Kommer ni ihåg inlägget med bilderna från inspelningen jag gjorde tillsammans med Lyko för några veckor sedan?

Nu är filmen klar och ni kan se den och en massa bröllopsinspiration hos Lyko här(klick!). Jag och bästa Momo gör en brow challenge där jag sminkar mitt ena ögonbryn och han det andra. Det var så kul och jag tar ju sällan bilder när jag inte har ifyllda ögonbryn så i filmen kan ni se hur de ser ut före och efter.

Förutom ögonbryn så fokuserade vi på styling inför den kommande bröllopssäsongen. Bästa Momo gör två frisyrer på mig som går riktigt fort att göra men som passar perfekt om man ska gå som gäst på ett bröllop. I filmen här nedan ser ni exakt hur Momo gör, den första hästsvansen är också anpassad för att man senare mot kvällen enkelt ska kunna sätta upp den i en knut om man blir varm.

Jag som sällan själv gör uppsättningar (ni som följer bloggen vet ju att jag typ alltid har utsläppt hår) fick så mycket inspiration och funderar på att köra hästsvansen till en klänning som är djup i ryggen som jag ska ha på ett bröllop senare i sommar.

Vilken uppsättning är er favorit?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind