Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vit skjorta och scarf

inlägget innehåller reklam för Wakakuu

innehåller affiliatelänkar – vit skjorta Ralph Lauren här // skor Steve Madden // byxor Ralph Lauren här // scarf Ralph Lauren här // väska Celine

God kväll hjärtan!

Här kommer en outfit som jag och Matilda fotade i stan i slutet av förra veckan. Jag har blivit alldeles tokig i att ha scarf och det är verkligen trendigt just nu så det är inte svårt att hitta fina i butik. Scarfs känns dock som att man har ett par liggandes hemma men det var något år sedan jag använde mina, åtminstone runt halsen i alla fall.

Den senaste tiden har jag både haft knuten scarf där jag låtit ändarna hänga ner men jag har också haft den här scaffsen från Ralph Lauren instoppad innanför en skjorta. Så fint och en härlig detalj tycker jag till en annars väldigt enkel outfit som blir fin att ha på kontoret till ett par högklackat.

Nu tänkte jag slå igen datorn för dagen och gå ner och rensa ur mina garderober här på landet. Jag har tagit hit så mycket grejer från stan som jag ändå inte har fått användning för så nu kommer jag skänka det istället. Mattias tycker att jag är alldeles galen som ser fram emot att ägna en kväll åt att sortera och rensa ut men jag älskar det, haha.

Jag tänkte snabba på så att vi kan tända en brasa och mysa ner oss framför en film också innan kvällen är slut!

Ha en fin sådan, puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh så fin du är! Vilka härliga vårbilder 🌸

  Sara 2017-05-10 22:21:12 http://www.sarasheart.com
  Svara
 • Hej Linn! Jag såg i bakgrunden på någon video (tror jag det var) att du har täckt för kameran på din laptop. Jag har en tjejkompis som gjort samma och hon säger att det är för att datorn & kameran kan bli kapad!? Jag trodde bara det var hon som gjorde så för hon är lite speciell<3 haha. Har du råkat ut för det eller varför har du täckt kameran? Borde man kanske också göra det liksom
  mvh nyfiken.

  moa 2017-05-09 21:52:16
  Svara
  • Svar på moas kommentar.

   Haha, ja jag sitter ju framför min dator dagarna i ända och efter att en tjej som hade sett Edward Snowden-filmen berättade för mig hur kameran kan bli hackad så satte jag för en klisterlapp. Förra veckan tog jag faktiskt av den när jag skulle ta en bild på datorn och nu ska jag hitta något lite finare att sätta för. Jag hade bara rivit av en klisterlapp i guld och satt över. Min plan är att hitta något som smälter in lite mer med färgen på datorn så att den inte syns så mycket. Risken att någon hackar just min kamera är säkert jätteliten men det är mer för bekvämlighetens skulle, hehe. Jag känner många som har gjort likadant, däremot gör ingen det på sin mobil och det är säkert lika lätt att hacka selfie-kameran där.

   Linn Herbertsson 2017-05-17 11:47:28
   Svara
 • Fin in- och utsida! Fräsch outfit, som alltid. Mysigt att följa din blogg!! 🙂

  Mikaela 2017-05-08 19:41:48
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind