Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 19

veckans planer

Vi spenderar vår måndag på landet och jobbar härifrån, det regnar men det är bara mysigt. I helgen har det ju varit så fint väder så jag har känt att jag inte har kunnat vara något annat än utomhus. Det är rätt härligt att starta veckan här(även om jag saknar kontoret, jag och mina rutiner ni vet), jag får en hel del gjort och störningsmomenten är väldigt få. I morgon åker vi in till stan tidigt på morgonen och jag har något möte på kontoret och på kvällen ska jag först på en vernissage och sedan har L’occitane middag på Miss Clara, så mysigt. Onsdagen ser ungefär likadan ut, jobb på kontoret och sedan har bästa Jossan bjudit in till middag tillsammans med Lee på kvällen. Jag tänkte även kika förbi invigningen av sommarsäsongen på Hallwylska innan middagen och ta ett glas bubbel, där brukar vara så trevligt. Tidigt på torsdag morgon åker jag och Mattias ner till Skåne och stannar torsdag-fredag. Det är exakt ett år sedan jag var hemma nu, jag antar att det inte finns så mycket som drar mig dit längre sedan jag sålde mammas stuga. Men det ska bli mysigt att komma hem en snabbis även om det är p.g.a. tråkiga omständigheter. Min morfar har nämligen gått bort och på fredag är det begravning. Jag känner mig ok, vi stod inte varandra särskilt nära men självklart väcks en hel del barndomsminnen till liv som är jobbiga, inte bara för att morfar har gått bort utan även för att det påminner mig om att jag har förlorat mamma och Matti.

veckans bästa

Emmanuel Macron vann Frankrikes presidentval över den högerextremistiska Marine Le Pen. Det finns hopp för framtidens Europa!

veckans sämsta

Jag fick strikta direktiv i fredags, eller snarare en ordentlig pik från Mattias som tycker att jag har jobbat lite mycket de senaste helgerna. Det tog jag åt mig av och därav ingen blogguppdatering under helgen! Jag älskar att jobba, läsa artiklar på datorn och jag kan sitta med den flera timmar i streck men gärna bara när det inte går ut över min relation. Om Mattias kollar på någon film jag inte vill se så sitter jag hellre med datorn till exempelvis. Men den senaste tiden har jag visst suttit med den lite för mycket och därför blev det bloggledigt för mig i helgen. Jag tog faktiskt fram datorn för första gången igår eftermiddags när jag skulle fixa en bild till ett Instagram-samarbete. I vanliga fall jobbar jag några timmar varje dag under helgen också, jag vill ju uppdatera er som kikar in här men i helgen har det varit så härligt väder så jag hoppas att ni ändå har haft annat för er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Klart du ska unna dig bloggledigt då och då. Vi finns ju kvar här ändå och väntar på dig… 🙂

  Lena 2017-05-09 17:32:47
  Svara
 • Full förståelse för att du tar ”ledigt” från bloggen på helgen! Tror bara det är sunt;-) Kram och ha en fin måndag!

  Sophie 2017-05-08 11:00:22 http://nouw.com/legefrue
  Svara
  • Svar på Sophies kommentar.

   Tack snälla du! Jag behöver sådan här pepp från er läsare för att det ska kännas ok, haha. Däremot tycke jag fortfarande om att kicka igång blogg-veckan på söndagar, kanske för att jag är rastlös, hehe. Men vem vet, i framtiden kan det hända att jag istället kommer uppdatera fler gånger under vardagar och ta ledigt under helgen. Den enda nackdelen jag ser med att jag jobbar på helgen är att mina vänner och Mattias är lediga, det vore kul att kunna ägna mig helhjärtat åt dem under helgen. Kram på dig!

   Linn Herbertsson 2017-05-17 11:48:06
   Svara
 • Unna dig bloggledigt Varje helg! Det är ju flera stora bloggare som gör! ❤️

  Sp 2017-05-08 09:01:23
  Svara
  • Svar på Sps kommentar.

   Hehe tack fina du. Än så länge gillar jag att kicka igång bloggen på söndagar igen så jag fortsätter med det ett tag till 🙂 Men kanske blir blogglediga helger i framtiden, jag får se

   Linn Herbertsson 2017-05-17 09:34:44
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind