Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

svar på lite läsarfrågor

Hej! Jag håller med om att man lätt kan bli provocerad när bloggare berättar hur mycket dem jobbar osv men det jag mer funderar på är VAD jobbet som bloggare går ut på och VARFÖR man som bloggare blir utbränd. Tänk om man istället hade lagt dem där bloggtimmarna på ett jobb som på ett direkt eller indirekt sätt hjälper andra människor. Istället för att aktivt välja att jobba med saker som bara gynnar en själv hade man i detta fallet tex kunnat engagera sig i beroendevården? Utbrändheten bland bloggare skulle man kunna förklara med att jobbet som bloggare ffa är fokuserat på ytliga grejor som tar mycket energi och skapar stor ångest över bl.a. vad andra ska tänka och tycka om dem. Innan man aktivt väljer vad man ska jobba med i sitt liv kan det vara värt att tänka ”gynnar det någon annan än mig själv”. Vi lever trots allt på samma jord.

Hej och tack för din kommentar! Jag uppskattar att du delar med dig av dina åsikter men jag tror och hoppas att mina läsare tycker att jag tillför något mer som bloggare, än enbart ett fokus kring mig själv. Bloggare och influencers idag når ut till en otroligt stor publik och har definitivt en chans att påverka och göra gott. Jag hoppas att mina texter där jag delar med mig av hur det var att leva med en bror som gick bort av en överdos hjälper andra som är eller har varit i samma situation. Eller alla inlägg som jag har skrivit om min mamma som var sjuk i cancer och sorgen efter de båda två. Självklart finns det en ytlig dimension i min blogg eftersom jag gillar att dela med mig av alla mina intressen här i bloggen men jag hoppas att de flesta som kikar in här känner att min blogg tillför lite mer än så. Jag skrev ett inlägg för ett litet tag sedan om hur det är att arbeta heltid med en blogg som du kan läsa här(klick!) om du vill. Tack för din kommentar och att du delar med dig av dina åsikter!

Vad fin du är! Har du satt i nya extensions, vilken sort har du? Hairtalk? Tycker du att de håller färgen bra. Mina Hairtalk tycker jag gulnar lite snabbt fast jag använder deras produkter.

Tack snälla och ja, det har jag, en lite mörkare variant. Jag svarar mer utförligt på din fråga i det här inlägget(klick!).

Hej! Älsk på toppen. Vart är den ifrån? 

Tack! Den kommer från Dorothee Schumacher och finns på Prêt à Porter.

Heter det inte landställe? Superfint hus!

Haha, bra fråga, för mig heter det ”lantställe”. Jag var tvungen att googla det och hittade en bra förklaring här(klick!). Tydligen rekommenderar man ”lantställe” som det står i Svenska Akademiens ordlista men det verkar som att fler använder ordet ”landställe”. Båda är tydligen ok, hehe!

Hej! Vart är den supersnygga puffen ifrån? 

Puffen kommer från Sofa Company och du hittar den här(klick!).

Hej Linn! Tack för en fin blogg! Så himla mysigt ni fått det! Jag undrar vart tidningsstället/korgen är ifrån?

Hej där! Vårt tidningsställ kommer från Zara Home, det fanns på hemsidan innan men jag kollade precis och det verkar inte finnas kvar tyvärr. Jag hoppas att du hittar det någon annanstans.

Sååååå mysigt! Jag undrar var soffbordet kommer ifrån?? Kan man beställa det från nån hemsida? Tycker det är skit snyggt och skulle passa bra hemma hos oss! Tack för en inspirerande blogg.

Tack snälla! Soffbordet kommer från Sweef här(klick!). Vi tänkte antagligen sälja vårt eftersom vi har ett annat som vi kommer ha i vardagsrummet så maila mig på linn.herbertsson@metro.se om ni bor i Stockholm och kan hämta det på Värmdö. Kram!

Kappan, vilken dröm! Vilken storlek har du i din?

Jag har storlek 38 i min kappa från Day, jag ville ha den ganska oversized och älskar den. Jag lever i den för tillfället, haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Alltid kul att läsa svar på frågorna, du svarar alltid så proffsigt och ödmjukt! Kram

  Blue E 2017-05-03 14:19:51 https://blog.blue-e-music.com
  Svara
 • Oj, vad konfunderad jag blev av den första frågan/kommentaren. Känns som att det är många med ”vanliga” jobb som inte heller arbetar med något som bidrar för att hjälpa andra… Tyckte ditt svar var väldigt bra Linn. Tycker din blogg är helt fantastisk och älskar blandningen av ”ytlighet” och mer personligt! Jag uppskattar verkligen den tid och det arbete som bloggare lägger ner på sina kanaler! Kram

  Sara 2017-05-03 10:10:11
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Tack snälla du! Vad kul att höra, jag vet att ni är så många som uppskattar det jag gör, det är därför det är fortsatt kul att göra det. Tack för peppen och din fina kommentar.

   Linn Herbertsson 2017-05-17 09:39:50
   Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Jag håller med!
   Tycker den typen av kommentarer sprider så mycket negativ energi. Alla har rätt att arbeta med det man själv brinner för, som ger energi! De som inte håller med om det kanske gör bäst i att sluta läsa bloggar?
   Tycker inte att du ska behöva motivera och förklara gång på gång varför du har valt detta yrke Linn!
   Tack för en bra blogg!

   M 2017-05-03 15:49:42
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind