Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

mitt hår

”Vad fin du är! Har du satt i nya extensions, vilken sort har du? Hairtalk? Tycker du att de håller färgen bra. Mina Hairtalk tycker jag gulnar lite snabbt fast jag använder deras produkter.”

Tack snälla, ja några av er har lagt märke till att mitt hår är lite mörkare och jag satte i nya extensions när jag var hos Malin för två veckor sedan. Vi brukar blanda den här nyansen med en mycket ljusare nyans men den här gången valde jag att endast köra extensions i den mörka tonen.

Mitt hår är ganska mörkt eftersom jag inte har blekt det på riktigt länge och det är egentligen mest mina toppar som är ljusa så nu funderar jag på att låta håret växa lite och sedan klippa de blekta topparna igen så att de försvinner helt. Jag är sugen på en mörkblond ton till min kommande solbränna i sommar!

Däremot kommer jag fortsätta att köra en varmare nyans ett tag till och inte kallare. Jag har mycket röda toner i mitt hår efter min farmor och jag älskar det men sen får vi se om jag vågar mig på en mer askblond nyans till hösten, det hade varit kul med något nytt och som ni vet så gör jag sällan några omvälvande förändringar när det kommer till mitt yttre, haha!

Jag göra mina extensions hos Malin på Hårbutik och är alltid så jäkla nöjd. Jag pratade med henne förra veckan och hon har ett supererbjudande nu där 100 slingor kostar 3500 kronor med isättning (ordinarie pris 4500 kronor). Ni kan bara uppge mitt namn när ni bokar för att få ta del av rabatten och bokar gör ni på malin@harbutik.se.

Jag har aldrig testat extensions från hairtalk men jag har hört mycket bra om dem! Alla extensions ljusnar ju efter ett tag men att de blir gula har jag aldrig hört talas om. Du kanske kan testa att tvätta håret med lite silvershampoo? Jag hoppas det löser sig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind