Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 18

veckans planer

Vi är tillbaka på landet, idag ska det nämligen planteras häck och jag blir kvar här även i morgon då jag ska fota till ett samarbete. I morgon kväll har Joanna ett event tillsammans med Jotex så jag åker in lagom till det. På onsdag blir det kontoret hela dagen bortsett från lunch med bästa Fia som förra veckan gick ut med att hon är gravid, det ska bli så mysigt att få träffa henne och känna på den fina magen. Efter vår lunch har jag ett möte hos en kund på Södermalm. På kvällen har jag möte med vår brf-styrelse och på torsdag har Joanna bjudit in till frukost/brunch där hon och Gustav ska spela in ett live-avsnitt av sin podd Sovmorgon. Direkt efter har jag ett telefonmöte och klockan elva har jag och min säljare Helena möte med en potentiell framtida kund, spännande.

På lunchen kommer det två tjejer till mitt kontor från Stockholm Universitet och så ska de intervjua mig om Influencer Marketing och mitt jobb som bloggare till deras kandidatuppsats. Spännande! Jag får väldigt många liknande förfrågningar och hinner dessvärre inte tacka ja till alla men det är kul att bloggbranschen blir mer och mer uppmärksammad, även i den akademiska världen. På eftermiddagen ska jag fota med bästa Matilda och sedan ska jag på aw med min älskling Tekla. På kvällen ska jag och Mattias äta middag med Stina och Kristian, vi har inte setts sedan vi var i Verbier tillsammans så det ska bli så mysigt! Fredagen spenderas på kontoret och så ska jag och Michaela på en lunch som Estelle&Thild har bjudit in till. Helgen är fortfarande lite oklar, på lördagen ska vi fira Mattias syster som har fyllt femtio och jag misstänker att vi kommer hänga på landet resten av tiden.

veckans måste

Inte så många måsten den här veckan bortsett från ett par samarbeten som ska upp vid speciella tidpunkter och några andra samarbeten som det ska planeras inför. Just det, jag ska även fixa klart inlägget med min presentation så klart, jag har inte riktigt hunnit med det i helgen men jag fixar det i morgon!

veckans bästa

Det är inte bara Fia som är gravid utan även en av mina bästa tjejkompisar och nu har de gått över tiden så att man får berätta för alla. Jag väntar dock med det tills de har gått ut med det själva, haha, jobbigt att avslöja något så stort av misstag här i bloggen. Det är min första riktigt nära vän som får barn och jag väntar bara på att de ska ta reda på könet innan jag börjar shoppa loss. Det mesta känns ganska unisex idag men jag såg den sötaste sparkdräkten i en butik nära vårt kontor häromdagen men den passar nog främst en liten tjej. Jag ska skämma bort den lilla kraken så mycket och lära hen allt jag kan!

veckans sämsta

Visst är det mysigt med röda dagar men är det bara jag som får lite panik? Jag jobbar ju trots att det är ledigt men det blir inte lika många dagar på kontoret och det känns som att veckorna bara flyger iväg nu. Snart är det sommar och våren har bara sprungit iväg med alldeles för kallt väder. Idag är första dagen på länge som temperaturen vågar sig upp över 13-14 grader och jag hoppas det får fortsätta så här nu så att jag får njuta av våren lite i stan innan det är sommar och vi flyttar ut på landet permanent. Det finns ingenting bättre än Stockholm på våren!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Linn, jag undrar var den fina tröjan e från? Väldigt snyggt med knyt detaljen på ärmarna😻

  Anna 2017-05-03 21:21:47
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tack snälla, den kommer från Lindex och du hittar den här 🙂 http://www.lindex.com/se/dam/oeverdelar/troejor/7598021/Troeja-med-knytaerm/

   Linn Herbertsson 2017-05-17 10:54:43
   Svara
 • ”Det är min första riktigt nära vän som får barn och jag väntar bara på att de ska ta reda på könet innan jag börjar shoppa loss.” Men Linn, nu skämtar du väl?

  Maria 2017-05-02 16:51:04
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej där! Jag gissar att du syftar på att det inte spelar någon roll vilket kön det är oavsett vad man köper? Jag köper gärna något rosa till en pojke och vice versa men just det jag har i åtanke passar faktiskt inte på en kille 🙂 Eller var det något annat du syftade på? Ha en fin kväll!

   Linn Herbertsson 2017-05-02 18:29:43
   Svara
   • Svar på Linn Herbertssons kommentar.

    Ja, det var det jag menade. Det är så synd att barn från väldigt ung ålder lär sig av oss vuxna vad som ”passar” och ”inte passar” beroende på vilket kön de har. Det är det som gör att pojkar som har röda tröjor får höra av andra barn att de har ”tjejkläder” på sig, trots att rött kanske är deras favoritfärg – de får höra att det de gillar är fel. Det må låta futtigt att reagera på något så ytligt som kläder, men någonstans måste vi vuxna förstå att de val, medvetna eller omedvetna, vi gör för barnen, oavsett om det gäller klädesplagg, fritidsintressen eller vilket beteende som är lämpligt beroende på vilket kön de föddes med gör att deras möjligheter att välja och tycka själva begränsas.

    Maria 2017-05-02 20:30:58
    Svara
    • Svar på Marias kommentar.

     Jag förstår precis hur du menar och jag håller med om att vi vuxna har ett ansvar. Jag kommer absolut inte köpa uteslutande rosa om det blir en tjej och blått om det blir en kille, det var inte så jag menade. För ett tag sedan fyllde min killes systerson år och han älskar rosa. Ingen är gladare än jag för det så han fick ett par jättefina rosa hörlurar i present. Däremot skulle jag inte gå och köpa en klänning till två kompisar som väntar en liten pojke. Där går min gräns, haha. Min ställning i frågan framgick nog inte så tydligt i texten och jag förstår att det kunde missuppfattas, nästa gång ska jag uttrycka mig tydligare. Tack för att du tycker till! 🙂

     Linn Herbertsson 2017-05-03 09:27:47
     Svara
    • Svar på Marias kommentar.

     Och så klart, ha en fin kväll du med! 🙂

     Maria igen 2017-05-02 20:52:09
     Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind