Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Behind the scenes – för Prêt à Porter

inlägget innehåller reklam för Prêt à Porter

Hej hjärtan!

Jag signade ju ett ambassadörskap med Prêt à Porter i början av året och i samband med det körde vi en fotografering i butiken på Humlegårdsgatan här i Stockholm. Bilderna kommer bli en annons i Woman som kommer ut i butik om ett par veckor där jag även kommer vara på omslaget, spännande!

När vi fotade i butiken för ett tag sedan så visade Linne mig alla fina vårnyheter som hade kommit in och jag förälskade mig i den här sköna klänningen från Joseph, magisk att ha till vardags tillsammans med ett par sneakers.

Jag fick styla mina favorit-outfits till fotograferingen och de har allt från Red Valentino till MMissoni och Dorothee Schumacher. Det var inte lätt att välja outfits för jag kan se mig själv i princip alla plagg de har så jag fick hålla tillbaka lite när jag skulle välja.

Så fint med fransar till våren, framförallt på väskor och skor om ni frågar mig!

Och tro det eller ej, jag som nästan uteslutande klär mig i svart, grått och vitt under hösten och vintern, älskar färg när det blir varmare väder. Min sommargarderob som jag packar ner i resväskan när vi ska resa till varmare breddgrader är full av färgglada plagg. På andra bilden skymtar ni Bosse in action, här försöker han fånga mig på bild i luften, inte alltid så lätt, haha!

Den här stickade tröjan i pastellfärger kommer från Allude och jeansen från DL1961 och jag vet inte hur många kickflares jag har i min garderob just nu. Det ska bli härligt när det slutar snöa (!) i Stockholm så att jag kan börja använda dem utan att frysa ihjäl på kuppen.

Exakt så här älskar jag att gå klädd på kontoret, ett par snygga, åtsmitande kostymbyxor och en snygg topp med fina detaljer…

…och den här lila jackan i läder är så fin att ha över en annars ganska vardaglig look för att göra den mer spännande.

Ett av mina val föll så klart på den här drömmiga kappan från MMissoni, jag har fortfarande kvar mitt första plagg som jag köpte från dem, det är ett par sommarbyxor i samma. Jag älskar tidlösa plagg som man kan använda för evigt!

Det visade sig vara en konst att sätta på sig högklackade sandaler i en kort klänning utan att visa trosorna, haha, men det gick bra till slut och Johan slutade så klart inte ta behind the scenes-bilder trots att jag kämpade på. Det här var den enda bilden som gick att använda av den här bildserien kan jag säga.

Jag ska på en stor fest om ett par veckor och vet fortfarande vad jag ska ha på mig så jag tänkte kika in på Prêt à Porter nästa vecka och det kan bli så att den här godingen får följa med mig hem, längden passar riktigt bra oavsett om klädkoden är frack eller smoking så den kommer jag kunna använda vid fler tillfällen i framtiden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind