Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 17

veckans planer

Jag och min lilla älskling som alltid vill vara med satt och planerade veckan ute på landet igår. Idag ska jag hänga på kontoret hela dagen bortsett från ett ärende hos skräddaren och ett hos skomakaren. I kväll tänkte jag gå på ett Vinyasa-pass på gymmet. Tisdagen startar jag med en frukost som Anja håller i med fokus på juicer nere vid Norrmalmstorg och efter den kilar jag till kontoret och jobbar hela dagen och på eftermiddagen har Molton Brown ett mysigt event hos VASS där jag avslutar min arbetsdag. Yoga på kvällen och på onsdag startar jag morgonen tillsammans med Metro Mode och flera utav våra kunder, vi ska ha japansk frukostbjudning och jag ska hålla en presentation om influencer marketing. Så kul! Jag får se om jag hinner till kontoret emellan för sedan ska jag på lunch vid halv tolv med Karl Lagerfeld Footwear på Rutabaga för att kika på deras kommande FW17-kollektion. På torsdag har jag bara lunch inbokat och resten av tiden kommer jag hänga på kontoret och på kvällen ska jag ut och äta middag med Cecilie och Johan, mys! I helgen får vi se om vi hänger i stan eller på landet, på söndag ska vi i alla fall på Valborgsfest på några vänners gård en timme från stan, det ska bli så mysigt med majbrasa, middag och häng.

veckans måste

Jag ska försöka banta ner min presentation lite idag, jag läser ju så otroligt mycket artiklar, böcker och lyssnar på poddar om kommunikation, marknadsföring i sociala medier, influencer-, content- och native marketing. Jag trodde det skulle vara så enkelt att hålla min presentation kortare än 20 minuter, när Daniel frågade mig om jag ville prata lite under vår frukost så sa jag att jag skulle hinna med allt på max 10 minuter, haha. Men icke, det finns så mycket att säga och marknadsföring i sociala medier är hetare än någonsin men jag föredrar själv att lyssna på korta presentationer där talaren tydligt får fram sitt budskap utan för många sidospår så jag ska göra mitt bästa för att banta ner den ordentligt idag. Jag tänkte sammanfatta min presentation efter onsdag och lägga upp här i bloggen om ni tycker det är kul att läsa?

veckans bästa

Jag, Cecilie och Johan ställde ju in vår stökmiddag i fredags för jag kände att jag hade för mycket att göra och vill vara fräsch den här veckan och i helgen är Cecilie upptagen så det blir middag nu på torsdag istället. Eftersom det är mitt i veckan blir det kanske bara semi-stökigt, men jag är så laddad i alla fall. Det har varit mycket landet den senaste tiden så nu ska det bli härligt med lite häng i stan, gå ut och äta middag och dricka drinkar, wooopa!

veckans sämsta

Jag har inte fotat min helg i bilder i helgen, jag vet att det är mångas favoritinlägg här i bloggen men den här helgen kände jag att jag inte orkade dokumentera varje dag i bilder. Jag tog en liten min helg i bilder-paus helt enkelt, hoppas att det är ok med er älsklingar! Vad ska ni hitta på i veckan? Händer det något roligt?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Klart det är OK med paus från helgen i bilder! Du förtjänar ledig tid lika mycket som någon annan 😀

  Den här veckan är fullproppad med roliga happenings, kom precis hem från en starta eget-mässa som var jättetrevlig med mycket roligt nätverkande 😀 Ska jobba någon timme till men sen blir det att ta kväll!

  Clara, Bossbloggen 2017-04-25 17:54:11 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Jag vill väldigt gärna läsa presentationen. Denna veckan jobbar jag tom onsdag sedan har jag långhelg och åker till en utav mina bästa vänner i Amsterdam och firar Kingsday plus att några kompisar från London också kommer dit. Ska bli jättekul!

  pilla 2017-04-24 19:15:38 http://utochspring.com
  Svara
  • Svar på pillas kommentar.

   Oj vad kul det låter, hoppas ni hade en fin Valborgshelg i Amsterdam. Jag har knappt varit där mer än väldigt korta stopp så Amsterdam ligger högt upp på min lista över weekend-resmål 🙂 Kram

   Linn Herbertsson 2017-05-02 11:53:37
   Svara
 • Ja! Lägg snälla upp presentationen (gärna den långa varianten)! Det vore superintressant! Xxx

  Leni 2017-04-24 12:56:39
  Svara
 • Lägg gärna upp din presentation, så kul att läsa om något annat än det man själv jobbar med, tycker jag.
  Händer inget speciellt denna vecka, men var på verksamhetskonferens i Hbg i lördags med Skånes Konståkningsförbund ⛸😊

  Li 2017-04-24 12:32:05
  Svara
  • Svar på Lis kommentar.

   Åh låter spännande, åker du mycket skridskor? Själv har jag aldrig varit bra på det 😛 Kram

   Linn Herbertsson 2017-05-02 11:08:36
   Svara
 • Ja jätte kul om du lägger upp lite av presentationen! Alltid kul att få lite inblick i vad du gör 🙂

  Anna Sjöstrand 2017-04-24 12:19:49
  Svara
 • Har med en liten pälskling som alltid ska vara med och göra allt:)

  Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! 2017-04-24 12:01:15 http://www.joannahalvardsson.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind