Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

grön vårjacka och overknee-stövlar

linn herbertssonlinn herbertssonlinn herbertsson

innehåller affiliatelänkar – jacka Whyred här // solglasögon Rayban Aviators // jeans SanneAlexandra här // stövlar Stuart Weitzman // tröja Adidas här // bag Louis Vuitton 

Det är så mysigt att vara tillbaka i stan! 

Jag har suttit på kontoret hela dagen med bästa sällskapet i form av Michaela, vi lämnade inte ens våra datorer när vi gick ner till restaurangen och åt lunch, haha, men jag har fått så mycket gjort. Det ska bli underbart med 90 minuters yoga i kväll, jag känner att min rygg är alldeles ihoptryckt av allt sittande idag så det ska bli skönt att få sträcka ut den lite.

Jag har använt min svarta Whyred-jacka så mycket de senaste veckorna så nu fick det bli en grön också, det var Stina som hade en på sig när vi var på lunch för ett tag sedan och då kunde jag inte låta bli. Det är kul med något annat än svart också för det har jag så mycket av i min garderob.

Jackan är supertunn men ändå varm vilket har gjort att jag har fått riktigt mycket användning för den, den här våren kan ju än så länge mest liknas vid höst eller vinter, haha. Insidan är orange precis som en klassisk, grön bombarjacka men man knyter den i midjan vilket ger en supersnygg och kvinnlig siluett. Älskar!

Nu ska jag bara skicka iväg ett par mail innan jag springer hem i regnet och byter om till yogakläder!

Ha en fin måndagskväll så hörs vi i morgon,

puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind