Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

inspelning med Lyko

Ibland blir jag hög av lycka på mitt jobb och en sådan dag var det i onsdag! Jag var och spelade in en video för Lyko och arbetade med världens härligaste team. Videon kommer ni få se redan om ett par veckor och ni kommer få sen hur jag sminkar mina ögonbryn och så gjorde härliga Momo två håruppsättningar på mig som går riktigt snabbt och passar till kommande bröllopssäsong.

Vi pratade en hel del om dresscode och vad jag uppskattar som gäst när jag går på bröllop. Jag har varit på fem-sex bröllop om året de senaste åren så jag har ju varit på en del, hehe. Det här året är lite lugnare med bara fyra bröllop och ett var i januari. Nästa är om bara några veckor och då är det min älskade Cecilie som gifter sig med sin Nicklas. Jag längtar verkligen och har äntligen hittat en klänning som jag tror det blir! Ska ni på några bröllop i år?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vad fin du är! Har du satt i nya extensions, vilken sort har du? Hairtalk? Tycker du att de håller färgen bra. Mina Hairtalk tycker jag gulnar lite snabbt fast jag använder deras produkter.

  Malin 2017-04-22 13:39:34
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Tack snälla och ja, det har jag, en lite mörkare variant. Jag svarar mer utförligt på din fråga i det här inlägget http://linnherbertsson.metromode.se/2017/05/02/mitt-har-2/ Kram

   Linn Herbertsson 2017-05-02 12:52:22
   Svara
 • Så fint! Jag ska på två bröllop. Ett på Mallis i juni när min lillebror gifter sig och sedan i Sverige i augusti när en barndomskompis får sin blivande man.

  pilla 2017-04-21 21:32:23 http://utochspring.com
  Svara
 • Har haft tre bröllop/sommar i nåt år men i år smäller det till ordentligt med åtta bröllop ? Men de är relativt utspridda över året och det är ju så himla härligt! Började i god tid och har spanat på asos så gott som varje vecka och klickat hem en del där, och så blir det återanvändning av några gamla klänningar. Första bröllopet är om tre veckor 🙂

  Lina 2017-04-21 18:25:42
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Haha, herrejesus! Det var inte illa! Jag ska börja spana nu inför nästkommande bröllop tänkte jag 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2017-04-22 09:22:15
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand