Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

a casual outfit

jeans Levi’s Mile High här // t-shirt Levi’s här 

Hej hjärtan!

Jag åkte in från landet till stan i morse och har precis kommit till min frisör Malin och ska fixa håret. Jag tänkte bara visa er mina nya favoritjeans som jag har levt i nu under påskhelgen. Jag jobbade ju som säljare och visual merchandiser på Levi’s ett tag efter att jag hade varit och backpackat i Asien. Det var nog faktiskt under samma år som jag startade min blogg, herregud, så längesen det känns. Och genom åren har andra jeansmärken stulit min uppmärksamhet under perioder men Levi’s är en favorit som jag förr eller senare alltid har gått tillbaka till.

Jag minns att jag hade ett par super skinny jeans när jag jobbade i Levi’s-butiken men de var så låga i midjan så att man nästan såg troskanten. De här Mile High Super Skinny är direkt motsatsen med riktigt hög midja vilket jag älskar! Det är ganska lite stretch i de här vilket jag gillar så att jeanstyget känns lite tjockare och mer som ”äkta” jeans ska kännas. Jag har storlek 25/32 i mina och tar alltid en liten storlek eftersom jeans töjer sig. Och det bästa av allt, de är tajta men plattar inte till rumpan som vissa andra jeansmodeller kan göra, älskar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind