Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

påskfrukost i sängen

God morgon söndag! 

Så lyxigt med två dagar ledigt kvar, eller vad säger ni? Jag älskar verkligen påsken och det är så mysigt att för en gångs skull vara hemma. Vi har alltid varit bortresta under påsken men nu när vi har lantställe kommer nog våra flesta påskhelger att spenderas här.

Vi hade gäster och påskaftons-middag här igår kväll men några åkte hem med båt i natt och de som stannade kvar sover fortfarande så jag gjorde en lyxig frukost till mig själv på sängen. Så mysigt!

Jag läser två böcker för tillfället, Petter Stordalens Min hemlighet och Food Pharmacy. Än så länge kan jag varmt rekommendera båda två men jag återkommer när jag har läst klart dem vilket antagligen blir redan nu i helgen.

Min plan är att ligga kvar här i sängen och läsa tills de andra vaknar, då går jag upp och fixar en mysig frukostbuffé och sedan blir det långpromenad med Charlie. jag ska försöka mig på ett yogapass i eftermiddag men jag får se vad min förkylning tycker om det, den har inte riktigt gett med sig än.

Ha en fin påskdag hjärtan,

puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind