Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

hejdå Verbier

Hej älsklingar!

Vi är hemma i Stockholm igen, tanken var att åka direkt till landet igår men eftersom vi inte hade någon nyckel så blev det stan över natten och idag. Jag har sprungit lite ärenden och annars sovit ganska mycket. Jag drog på mig en ordentlig förkylning under våra sista dagar i Verbier. Lyckligtvis ingen feber så jag orkade hänga med på allt vi hade planerat ändå men det fanns noll energi över till att uppdatera bloggen.

Förkylningen håller i sig och nu är det ju påsk så jag tänker att det bara max en uppdatering om dagen här under påskhelgen så att jag hinner vila upp mig lite inför nästa vecka för då är det full fart igen. Vi ska snart iväg på släktkalas och fira Mattias systerson och i kväll ska jag sätta mig och fixa alla bilderna från dagarna i Verbier så kika in här i morgon igen. Och under tiden önskar jag er en riktigt, riktigt Glad Påsk!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind