Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en dukning på landet

Här är lite bilder på min dukning på landet till min födelsedagsmiddag!

Jag var så löjligt nöjd med min dukning när vi hade kockmiddagen för att fira min födelsedag så jag var tvungen att ta en massa bilder, haha. Tallrikarna från Bruka är ju handmålade så tyvärr har den grå färgen ljusnat lite eftersom vi diskar dem i diskmaskin. De har blivit lite beigare men jag tycker de är fina ändå fast snart blir det ytterligare en servis till landet. Jag är sugen på en med lite prickar, typ någon sådant här(klick!), fint va?

Mattias är inte lika övertygad men jag tror det kommer bli så fint på landet och till vårt träbord. Det kanske skär sig lite till marmorköksön däremot så jag ska testa lite innan jag tar hem en hel servis. Underläggen är tillfälliga, det är våra utomhusunderlägg, jag köpte jättefina underlägg i tyg som vi hade typ två gånger sen orkade jag inte tvätta och stryka dem mellan varje middag, haha. Vi har ju gäster var och varannan helg så nu blir det pappersservetter (vilket jag egentligen avskyr) och underlägg som är lätta att torka av. Någon måtta får det vara!

Inköpsställen:

→ Stor vas H&M Home här

→ Ljusstakar Buster and Punch

→ Vinglas med guldkant från Cervera här

→ Vattenglas med guldkant från Cervera här

→ Småvaser Cervera

→ Glasunderlägg i marmor och mässing från Hugonora här

→ Tallrikar från Bruka Design här

→ Underlägg från IKEA här

→ Bestick från Zara Home här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Ett tips är linneservetter i lite grövre material. Skaka och häbgtorka så behöver du inte stryka. Annars älskar jag gammeldags linneservetter som får sååå härlig lyster av att manglas. Mamma har alltid det. Själv tycker jag en mangel förstör vår snygga tvättstuga 🙈

  C 2017-04-13 15:46:18
  Svara
 • Sanslöst vackert! Underbar smak som alltid. Stor kram och grattis igen

  Ida- inredning, mode och livet däremellan 2017-04-12 11:42:09 http://www.idior.se
  Svara
 • Jättefin dukning! Är också svag för vackra dukningar och kan knarka inspiration i timmar 😍 Vet inte hur lång tid jag la ned på nyårsdukningen haha! Håller med om att papperservetter drar ned ”det hela”. Ha en fin dag!

  Sussi 2017-04-11 14:59:52
  Svara
 • Jättefint, men…. ”ska” inte glasen stå till höger och kniven ligga med eggen in mot tallriken…? Fick som liten lära mig att om man sätter ihop pekfinger med tumme så bildas på vänster hand ett litet b =bröd och på höger hand ett litet d=dricka… 😉

  Elin 2017-04-11 13:25:00
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Haha, så kul att du säger det för jag stod och tänkte på det när jag dukade, om eggen skulle vara mot eller från tallriken. Jag har googlat det en gång tidigare men sedan glömt det igen och nu fick jag för mig att eggen skulle ligga från tallriken så det inte känns hotfullt mot gästen, haha, hur knäppt? Det där med glasen hade jag ingen koll på men det ska jag också tänka på nästa gång. Tack och kram!

   Linn Herbertsson 2017-04-22 10:31:35
   Svara
 • Så enkelt och så vackert! Vilket ljus:-)

  Sophie 2017-04-10 19:43:41 http://nouw.com/legefrue
  Svara
 • Vilken fantastiskt fin dukning. Fastnade verkligen för underläggen i marmor. Kanonfina 🙂

  Lena 2017-04-10 18:18:53
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind