Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en ordentlig frukost innan flyget till Geneve

Så här ser dagens andra frukost ut, jag blir alltid så hungrig när jag reser så jag försöker grunda ordentligt!

Bara några timmar kvar tills vi åker!

Det ska bli så härligt med fem dagars semester tillsammans med våra älsklingar. Vi tar samma flyg som Stina och Kristian i eftermiddag och i morgon ansluter även Oscar och Lina. Jag blir alltid så galet hungrig när jag reser, jag och pappa har en teori om att det är kroppen som undermedvetet registrerar att den rör sig mycket snabbare än vanligt när man sitter på ett flyg vilket gör att man bli extra hungrig, haha.

Jag vet inte om det är så men jag har i alla fall grundat ordentligt, först med min dagliga morgonsmoothie och sedan yoghurt, bär, musli och en avokadomacka nu så att jag inte ska bli så hungrig under resten av dagen. Det får bli lunch på Arlanda för jag ska snart möta upp Matilda och jobba lite, försöka hinna förbi kontoret en snabbis och sedan måste vi åka direkt efter lunch men vi hörs i eftermiddag igen innan vi hoppar på flyget.

Ha en riktigt härlig fredag så länge, puss & kram!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind