Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en outfit på kontoret

tröja Zara // skjorta The Shirt Factory // byxor gamla från Zara // väska Chloé

Jag är så schizofren i min klädstil, haha, en kille som också sitter här på No18 poängterade det för mig tidigare i veckan. Vissa dagar när jag inte orkar göra mig i ordning så går jag runt i mina yogakläder, en stor hoodie och keps, nästa dag har jag mina Stuart Weitzman stövlar som går upp till låren till en kavaj med urringning så att bhn syns lite. Nästa dag vill jag vara fin men bekväm och då kan det så ut så här.

Jag vet inte hur många vita skjortor jag har i min garderob nu men det är många och när det blir lite varmare här i Stockholm så vill jag styla min långa vita skjorta från The Shirt Factory exakt så här(klick!). Hur fint? Men tills dess så blir det med en magkort, långärmad tröja och de här utsvängda gamla brallorna från Zara från förra säsongen. Ett par av mina favoriter faktiskt.

Men nu har vi precis mött upp Kristian och Stina här på Arlanda så det är dags för mig att stänga igen datorn och vara social med de andra…

Happy Friday älsklingar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind