Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

beige sneakers and spring

innehåller affiliatelänkar – sneakers Nike Air här // jeans Topshop här

Hej tisdag!

Äntligen börjar det bli lite anständigt väder här i Stockholm så att jag kan börja använda mina fina vårsneakers. Jag är alldeles slut efter mitt mördar-yogapass med Charlotte igår så jag kör på en riktigt bekväm kontorsoutfit idag också. Michaela spelar in ett program för SVT på vårt rum så jag har satt mig nere i loungen.

Om ett tag kommer Cecilie hit för lunch och annars ska jag bara umgås med er idag. Jag har inte hunnit svara på en enda kommentar på ett bra tag nu och jag saknar er. Jag avskyr när bloggen bara blir en plats där jag kommer in och visar er vad jag har för mig utan att få ha några djupa diskussioner med er.

Det blir det ändring på den här veckan! Pressveckan i Stockholm är i full gång men jag har faktiskt inte osat till en enda PR-byrå, för hur mysigt det än är att springa runt och kika på nyheter och träffa alla så är det också otroligt tidskrävande. Får jag en stund över kanske jag kikar förbi ett kontor eller två i morgon men annars vill jag bara sitta här med riktigt bra musik i mina hörlurar och få en massa gjort!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så snygga byxor! Hur lång är du? Och vad har du för storlek i byxorna, de såg ut att sitta så perfekt på dig, och jag tror du och jag kan vara i ungefär samma size. Kram!

  Lisa 2017-04-04 17:20:10
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Tack snälla, jag är 176 cm lång och har storlek 26×32 i jeansen från Topshop/Zalando, kram!

   Linn Herbertsson 2017-04-22 11:45:37
   Svara
 • Supersnygga skor! Ha en härlig tisdag fina du:-)

  Sophie 2017-04-04 12:25:00 http://nouw.com/legefrue
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind