Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vill inte att helgen ska vara över…

Hej vänner!

Jag har ägnat hela eftermiddagen på kontoret till att gå genom och fixa bilderna från helgen men jag tog så löjligt många så jag vet inte om jag hinner få klart ”min helg i bilder”-inlägget idag. I så fall kommer det upp i morgon bitti istället.

Här är i alla fall en av bilderna på mig och några av mina älskade tjejer! Helgen uppfyllde och överträffade alla mina förväntningar. Jag har ju firat min födelsedag i snart två veckor nu och kände att den här helgen mer handlade om att få träffa Sofia och Rex som kommit från Malmö och Maria och Max som kom hit från London.

Men världens bästa vänner bidrog med en stämning som knappt går att beskriva i ord och jag känner mig alldeles tom efter att de åkte hem igår. Jag tror jag ska prata med Sofia sen och boka en helg till London snart så att vi kan hälsa på Maria. Det var alldeles för längesen jag var där nu.

Jag har gått runt i träningskläder hela dagen idag, jag orkade inte göra mig i ordning i morse, haha, och nu ska jag ner på ett yogapass. Kvällen tänkte jag spendera i soffan framför serien The Americans som vi har börjat se och så ska jag fixa bilderna från helgen. Blir jag klar så kommer de upp senare i kväll.

Jag hoppas ni får en solig och härlig måndagskväll så länge!

Puss och kram!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Linn.
  Jag undrar så vart er fina grå soffa kommer från?

  Hoppas du vill svara 🙂

  Maria 2017-04-04 13:16:54
  Svara
 • Härlig bild på er! Din energi når hela vägen ut ur skärmen på datorn;-)

  Sophie 2017-04-03 19:33:42 http://nouw.com/legefrue
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind