Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 14

veckans planer

Idag har jag haft telefonmöte med min hälsocoach, hon har guidat mig lite hur jag ska äta för att i största möjliga mån slippa symptomen av min pollenallergi och lite annat, mer om det kommer. Efter lunch ska jag kila ner till kontoret och spendera eftermiddagen där och i kväll blir det ett svettigt yoga vinyasa-pass. I morgon spenderar jag hela dagen på kontoret bortsett från ett lunchmöte och på kvällen har jag styrelsemöte med vår bostadsförening. Jag är suppleant i år men nästa år är tanken att jag ska väljas in som en av de ordinarie i styrelsen. Det kommer bli tidskrävande men jag ser det som att jag blir en erfarenhet rikare. På onsdag startar jag dagen på Strandvägen 1 där Michaela har pressfrukost för sina nya sandaler som hon har designat för Flattered, jag har ett roligt lunchmöte och på kvällen ska jag på ett event med en samarbetspartner. Min fotoass Matilda ska följa med och ta en massa fina bilder och jag ska köpa en blixt till min kamera i morgon så att jag kan börja ta mer fina bilder även under kvällstid när det är mörkt. På torsdag och halva fredag kommer jag sitta fastkedjan vid min skrivbordsstol och jobba ikapp för efter lunch på fredag ska vi till Verbier och åka skidor med några vänner, jag längtar!

veckans måste

Jag MÅSTE fixa nya skidkläder! Vi åker som sagt till Verbier på fredag och jag behöver nya skidbrallor, jag har en Moncler-jacka jag kan åka i men den tog lite skada sist så jag skulle helst hitta ett riktigt shysst matchande skidset. Om ni har några tips så lämna gärna en kommentar. Jag gillar figursytt och skidbrallor som är lite utsvängda men de får inte bli för korta!

veckans bästa

Det blir helt klart helgen som ska spenderas i Verbier. Vi åker dit med Stina, Kristian, Oscar och Lina. Stina och Kristian har hyrt ett hus där nere över säsongen så de har stenkoll på bra restauranger och lunchställen. Det kommer så klart bli en hel del skidåkning men jag ser även fram emot alla härliga luncher i solen och det bästa av allt som ju är afterskin.

veckans sämsta

Jag vaknade upp i morse, alldeles svullen i ansiktet och med en röst som en kråka, haha. Vi festade hela natten ute på landet i lördags och i går var vi igång hela dagen. Det har alltså varit en helg med alldeles för lite sömn och en hel del födelsedagstårta, godis och glass vilket innebär att jag har pollenallergin från helvetet idag. Jag nyser, näsan rinner och jag är alldeles torr i halsen men jag försöker råda bot på det nu genom att dricka massor med varmt ingefära- och citronvatten och så blev det en riktig näringsbomb till smoothie i morse. Den här veckan är min plan att vara löjligt hälsosam så att jag återhämtar mig snabbt efter helgens festligheter. Jag har så mycket jobb jag ska få gjort innan nästa helg och påskveckan så jag måste vara på topp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind