Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

skisser av trädgården

img_7232img_7235

Hej söndag!

Det händer så mycket i trådgården här ute på landet just nu och i helgen har vi fått visa våra gäster hur det ska bli när allt är klart och här kan även ni får kika på våra ritningar över trädgården. Vår tomt är väldigt mycket naturtomt just nu och den känslan vill vi så klart behålla även om vi vill plantera lite buskar och alléer som ramar in och skapar olika rum på tomten.

Vi är ute efter växter som är gröna även på vintern så det kommer bli en hel del thujor och jag kan ju säga att om man tyckte att rådjur var världens sötaste djur innan så tycker man inte det när man har en trägård längre. Alla rosenbuskar vi planterade förra året är förstörda. Vårt fel så klart, som inte var tillräckligt pålästa och i år planterar vi istället växter som rådjuren inte tycker om att smaska i sig.

Sofia och Rex ska snart lämna oss och åka hem till Malmö och i eftermiddag ska vi köra ut Maria och Maxime till Arlanda som flyger hem till London. Jag saknar dem redan, haha, men jag och Sofia har bestämt att vi åker till London en helg snart och i början av juni kommer Maxime och Maria till Stockholm igen. Jobbigt när ens närmsta kompisar bor i andra städer men desto härligare när man väl ses, helgen har varit magisk men mer om det i morgon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Säg till om ni behöver tips och råd för att anlägga er trädgård. Hade varit kul!

  E 2017-04-02 22:11:21
  Svara
 • Hej! Jag läser ekonomiprogrammet på gymnasiet och ska starta UF, men behöver din hjälp för att ta fram en så bra produkt som möjligt. Därför vore det jättesnällt om du vill svara på 10 snabba frågor! https://sv.surveymonkey.com/r/LQTF7J6

  linnea 2017-04-02 19:19:32
  Svara
 • Spännande att planlägga trädgården! Vi gör detsamma:-) Snacka om nyvunna intressen! Hahaha

  Sophie 2017-04-02 12:11:52 http://nouw.com/legefrue
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind