Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Spanx-middag hos Petra med Punk Royale

475a3311

Förra veckan bjöd den här donnan in till hemma hos-middag i samarbete med Spanx och det var ingen mindre än de grymma killarna från Punk Royale som stod för maten…

475a3303

…lite roligt för jag hade först tänkt abonnera Punk Royale för min 30-årsfest men eftersom vi kommer ha en gemensam födelsedagsfest på landet i slutet av sommaren så blev det inget så jag var asglad för att jag fick testa på Punk Royales koncept ändå.

475a3340

Fan vad jag älskar de här tjejerna alltså, Michela, Petra, Mira, Edita och Alexia!

475a3329

Petra hade dukat så fint, jag älskar hennes ovala marmorbord! Jag är sugen på ett liknande ute på landet då vårt gamla träbord håller på att rasa samman.

475a3403

Killarna från Punk Royale bjöd på en riktig uppvisning i köket!

475a3410

En pose med hjärtat som samma dag hade färgat sitt hår i nyansen ”ginger”, hur fint?

475a3417

Skål för det!

475a3363

Det var som sagt Petra och Spanx som bjöd in till middag och det var kul att få se mer ur deras sortiment, de har ju även tajts och grejer, inte bara åtsmitande underkläder.

475a3424

Kalle från Punk Royale berättar om konceptet för kvällen…

475a3427

…och vi fick börja med rysk kaviar på handen, den skulle in i munnen, tryckas upp i gommen och sväljas ner med en shot vodka. Jag trodde det skulle smaka fruktansvärt, men det var sjukt nog ganska gott.

Jag kunde ju inte låta bli att ta en Instagram Stories på minerna efter vodkashoten, haha.

475a3309

Det serverades magiska ingefärsdrinkar, det är definitivt min favorit efter gin och tonic.

475a3453

Och vi fick ostron i Calzone-boxar, haha! Jag tar som sagt ett ostron varje gång det bjuds, för att vänja mig vid smaken, jag tycker fortfarande att det smakar som en kallsup nere i havet utanför Skanör Falsterbo.

475a3471

Killarna skapar magi…

475a3486

…och nästa rätt serverades direkt från sked och in i munnen!

475a3489

Ganska kladdigt, men kul, haha!

475a3492

Räkklubborna var en av mina favoriter!

475a3549

Och anklevern kan man säga serverades på ett…

…minst sagt speciellt vis.

475a3647

Vi fick med oss hem några prover från Spanx och de har ett par helt magiska spetstrosor som jag har använt flera gånger sedan dess.

475a3680

Världens härligaste värdinna, tack för en magisk afton!

475a3695

Och om ”sked-rätten” var kladdig så var det inget emot sputan, haha. Den innehöll en soppa med pepparrotssmak och det sprutade åt alla håll och kanter. Vilket får mig att vilja påminna er om att inte ta på er några dyra kläder som kräver kemtvätt om ni ska besöka Punk Royale.

475a3715

Joanna äter och snappar samtidigt, proffs!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilken härlig kväll, älskar deras innovativa grej. Var en rätt speciell upplevelse på deras restaurang. Så till min fråga på tal om upplevelse. Och detta är verkligen inte menat som något illa eller en negativ kommentar utan mer om ni/du själva reflekterat över det. Ofta när jag med vänner på restaurang/bar eller reser är våra mobiler ständigt med. Jag har börjat bli så allergisk mot mitt eget beteende för jag njuter inte fullt ut av vad jag faktiskt gör där och då. Så på en fest jag hade nyligen så fick alla lägga sin mobil i en låda efter middagen, man fick bara tillbaka den ifall man skulle hem. Kan säga att det var den roligaste festen på länge. Alla släppte loss, dansade, PRATADE och verkligen var med och upplevde festen.

  Nu när jag ser dessa bilderna sitter alla med sina mobiler på varje bild. Ni är mer uppslukade av att fota än att uppleva. Och ja, jag förstår att det är ert jobb och ni måste ta dessa för era bloggar men kan du komma på dig själv efter en sådan kväll att du faktiskt var mer upptagen med att få till den perfekta bilden än att njuta? (och trust me, jag är likadan själv utan blogg :))

  sandra 2017-04-01 21:28:30
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Åh, jag hör dig! Tack för din kommentar och dina tankar. Jag vet precis vad du menar och som du också skriver så blir ju en sådan här kväll för oss som en del av vårt arbete. Punk Royale är dessutom ett så roligt arrangemang så att man verkligen vill filma, ta bilder och dokumentera allt de hittar på och serverar. Det fantastiska med den här konstellationen av tjejer/bloggar är att vi är ganska snabba på att ta bilder och få det avklarat och tiden där emellan har vi full fokus på att umgås, prata, skratta och njuta av upplevelsen tillsammans. Jag har varit på bloggmiddagar där man fotar i princip konstant från början av kvällen till slutet och det är så tråkigt. Sedan Snapchat och Insta Stories kom uppdaterar man dessutom live mer frekvent under kvällen än tidigare men jag skulle säga att vi alla brukar vara väldigt aktiva i början av kvällen och sedan blir det färre och färre uppdateringar.
   När jag umgås med mina vänner som inte jobbar med sociala medier så blir jag nästan tvärtemot. Då vill jag vara ledig och brukar sällan fotografera eller uppdatera min Instagram lika ofta. I vissa gäng upplever jag nästan att de som inte bloggar eller jobbar med t.ex. Instagram använder sina mobiler mer under middagar och tillställningar, kanske för att de inte använder sociala medier lika mycket under en arbetsdag som jag gör. Jag kan som du få panik över det och har många gånger funderat på att ha en skål där alla får lägga mobilen i början av kvällen, haha, men jag vet inte om det är den bästa lösningen heller.

   Linn Herbertsson 2017-04-22 11:46:57
   Svara
 • Hahah härliga bilder! Fantastsk dinner:-)

  Sophie 2017-03-31 22:18:05 http://nouw.com/legefrue
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand