Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

oversize Adidas och Stuart Weitzman

innehåller affiliatelänkar – t-shirt klänning Adidas här // jeans Cubus // overkneestövlar Stuart Weitzman här // jacka Nakd här

Hej fredag!

Jag är på strålande humör idag, Sofia, Rex, Maria och Maxime är nämligen på väg mot Stockholm från Malmö och London och under helgen är vi några som ska hänga ute på landet och fortsätta fira min 30-årsdag, haha, jag älskar att sprida ut firandet, nu känns det som att jag har fyllt år i två veckor snart!

Och inte nog med det, jag ska även bjuda Lina, Tekla och Stina på lunch idag så jag får fira med dem också. Nästa helg ska dessutom jag, Lina och Stina hänga i Verbier med våra respektive så jag tänkte fira lite där också, Lina har nämligen också fyllt år. Ja, jag vet, jag är så jobbig men vad kan jag säga, jag älskar helt enkelt att fira födelsedagar och livet!

Nu har jag några timmar på kontoret och ska förbereda lite saker inför nästa vecka och även skriva en inköpslista, vi är nästan tio personer som ska bo på landet över helgen och tanken är att slippa lämna huset i onödan så det blir storhandling idag. Vi ska även beställa vatten för att fylla upp jacuzzin, förhoppningsvis blir det årets första dopp i morgon.

Ha en fin fredag så länge så hörs vi sen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind