Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tack för all kärlek

Hej hjärtan!

Jag är alldeles full av kärlek och värme efter alla gratulationer och uppvaktning igår. Vilken födelsedag jag hade och tack för alla fantastiska gratulationer och kommentarer från er. Jag ska svara på varenda en i eftermiddag men nu inväntar jag mitt lunchsällskap som kommer hit till kontoret, efter det ska jag på ett pressevent och sedan möta upp min nya fotoassistent.

Yes, ni läste rätt! Matilda, som hon heter, gillar tyvärr inte att stå framför kameran (endast bakom) men jag ska se om jag får ta en fin bild på henne så att jag kan presentera henne här för er. Från och med nu kommer jag och Matilda ses minst 1-2 gånger i veckan och det känns så kul att hon ska hjälpa mig att lyfta bloggen ytterligare.

Tanken är inte att vi bara ska fota outfits utan även att hon ska hjälpa mig ta lite mer vardagliga bilder så att ni får hänga med mig ännu mer! Har ni några önskemål om vad ni vill ha mer av här i bloggen så lämna gärna en kommentar.

Och kika in lite senare för då kommer fler bilder från min födelsedag!

Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind