Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 13

img_6887

korthållare Gucci här (affiliatelänk) // solglasögon Rayban Aviators // iPhoneskal Digital Inn Birger Jarlsgatan

veckans planer

Födelsedagsvecka! Woho, idag innebär det alltså att jag sitter på kontoret och turbo-jobbar för i morgon har Mattias bokat mig hela dagen. Det ska bli så spännande att se vad vi ska hitta på! På onsdag ska jag äta lunch med en tjejkompis, förbi en pressvisning för Soft Goat och på kvällen smäller det för då är det dags för vår årliga Metro Mode-fest. Daniel, Dasha och teamet har verkligen slitit med det här och det ska bli så kul. På torsdag morgon räknar jag med att vara ganska trött så jag har bara bokat in en tid vid nio för att fixa naglarna och så ska jag se om jag kan få tid hos min frisör för en liten klippning av topparna. Jag har telemöte och uppföljning med min hälsocoach och på kvällen ska jag på Dashas drink hos Michael Kors. På kvällen landar Maria på Arlanda och jag ska åka ut och hämta henne. På fredag ska jag äta lunch med några tjejkompisar och fortsätta fira min födelsedag och hela helgen ska jag vara ute på landet med vänner och fira med bl.a. kockmiddag och 6-rätters på lördagen. Vilken vecka och den kunde inte ha börjat bättre än med 16 grader och sol, även om jag ska sitta inne och jobba hela dagen. hehe.

veckans måste

Inte så mycket måsten den här veckan mer än bra planering och strukturering av min vecka så att jag hinner med allt jag ska göra. Min arbetsvecka blir ju en dag kort så jag räknar med att resterande arbetsdagar kommer bli betydligt längre än åtta timmar och jag tänkte balansera det med ganska många yogapass, jag slarvade med träningen förra veckan så det blir skärpning med det den här veckan. Jag var på ett lugnt stretch-pass i morse och tänkte gå på yoga även i kväll, då på ett tuffare vinyasa-pass, det ska bli så härligt!

veckans sämsta

Jag saknar pappa, han var bara uppe en kortis den här gången och både jag och Charlie brukar sakna honom jättemycket dagarna precis efter att han har åkt. Jag märker det alltid på Charlie dagen efter att han har åkt, hon blir nedstämd, vill inte leka lika mycket och sover mer än vanligt! Hur gulligt? Pappa är definitivt en av hennes absoluta favoriter!

veckans bästa

JAG FYLLER ÅR I MORGON, det är nog ingen som har missat det vid det här laget, hihi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand