Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min helg i bilder: landet, födelsedagsbrunch och efterlängtat besök

Helgen på landet har bjudit på mängder av sol och flera efterlängtade besök!

Pappa kom som sagt med tåget från Malmö i fredags och när vi hade hämtat upp honom på Centralstationen åkte vi direkt ut till landet…

…och på lördagen hade äntligen all is smält bort på vattnet.

img_7648

Solen fortsatte att skina under min födelsedagsbrunch och jag hade köpt och lagat precis allt jag var sugen på…

img_7693

Det fanns minimuffins, kakor, glass (ni måste testa den 100% veganska chokladglassen från 3vänner, magisk), våfflor (det var ju Våfflans dag)…

img_7654

…och efterhand som gästerna droppade in så tog de en fördrink i vardagsrummet medan jag och Mattias fixade med maten.

img_7682

Så här färgglatt blev det på tallriken…

img_7681

…och det verkade som att mina val av rätter gick hem även hos gästerna…

img_7678

…för det fanns nästan ingenting kvar när vi väl var klara….

img_7680

…så härligt för annars känns det som att det alltid blir så mycket mat över. Min värsta mardröm är att gästerna inte ska bli mätta så jag köper alltid lite extra.

img_7673

Det serverades även olika pajer, pizza, hamburgare, ägg, bacon, avokadotoast, bagels, bullar, ostbricka, shark, yoghurt och en massa frukt och bär.

img_7663

Här är jag med vackra svärmor Anki och pappa som sällan kan vara allvarlig på bild, haha!

img_7677

Mitt mål var att skapa min drömbrunch om jag går ut och äter brunch och det måste jag säga att jag lyckades med. Det viktigaste tycker jag är riktigt mycket fräsch frukt och goda bär! Under lördagskvällen tog jag tyvärr inte en enda bild men pappa, Anki, Jonathan och Mikaela stannade kvar och sov över så vi körde årets första grillning och avslutade med en film i soffan senare på kvällen. Magiskt!

Söndagen blev en riktigt avslappnad och härlig dag, här är Mikaela och Conrad nere på gräset och leker…

…solen gjorde oss sällskap hela dagen och bjöd på riktig vårvärme!

Charlie gick både skogspromenad och fick leka sök på gräsmattan. Det är definitivt den lek hon gillar bäst och jag tycker det är så kul att hon får aktivera, inte bara sina muskler, utan även hennes luktsinne. Jag blir lika imponerad fortfarande, varje gång hon hittar godisbitarna, tänk vilket doftsinne hundar måste ha! Det är svårt att ens föreställa sig.

Jag klädde mig i ljusa toner dagen till ära!

Jeansen kommer från Weekday, tröjan Lindex (är kär i banden som man knyter runt ärmarna, se bilden nedan) och skorna är UGGs utan innerfoder. Jag använder dem hela tiden på landet nu när det blivit lite varmare.

Efter våra utomhusaktiviteter slängde jag mig på sängen och började planera veckan, det göra jag nästan alltid på söndagar. Efter en helg med roliga aktiviteter, lugn och ro så längtar jag alltid efter att jobba igen och jag är så tacksam för att jag kan ha ett jobb som jag älskar så mycket.

Jag hoppas att ni hade en fin helg hjärtan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så härligt det ser ut! Jag hade också en toppenhelg 🙂

  pilla 2017-03-27 19:19:01 http://utochspring.com
  Svara
 • Vart kommer kuddarna ifrån som du har i sängen?:)

  Alice 2017-03-27 19:03:43
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Sammetskuddarna och överkastet i sängen är från Day Home, var det dem du syftade på? Vi har köpt så mycket kuddar till huset så jag blandar ihop allt men om det är någon specifik du vill veta så kan jag försöka klura ut det.

   Linn Herbertsson 2017-04-22 11:53:01
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand