Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

poolbygget är i full gång

img_7206img_7219 img_7225 img_7241

Hej vänner!

Har ni haft en mysig helg? Här ute på landet har det varit fullt hus, igår hade jag ju födelsedagsbrunch för hela Mattias familj, pappa och några kompisar som inte kan vara här på middagen nästa helg. Så mysigt och jag som inte skulle fira min födelsedag förrän senare i år med en stor fest har istället lyckats boka in 3-4 födelsedagsfiranden även nu i mars och april, haha. Vad kan jag säga, jag älskar helt enkelt att fylla år!

Nästa byggprojekt här ute på landet är i full gång, om två månader ska det här byggkaoset ha förvandlats till en pool. Det är ganska spännande att se hur det växer fram och just nu håller de på och lägger grunden som ska gjutas. Jag har lärt mig att vi (läs Mattias, hehe) är väldigt tidsoptimistiska när det kommer till byggprojekt och renovering jämfört med hur lång tid det faktiskt tar men det känns som att det här ändå kan bli klart lagom till maj när man är sugen på att ta första doppet.

Det roligaste ska som vanligt bli att visa er både före- och efterbilder i samma inlägg längre fram men här har ni i alla fall förebilderna så länge. Nu ska jag joina de andra som har sovit över i helgen för lunch och i eftermiddag blir det en mysig långpromenad!

Ha en fin söndag älsklingar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind