Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

det här hade jag på mig på min födelsedagsbrunch

img_7573img_7582img_7580img_7558img_7575

klännings Ellibeth // skor La Redoute // blus Weekday

Det här hade jag på mig igår när vi hade över hela familjen och lite vänner på födelsedagsbrunch! Jag kände mig så fin i den här klänningen som man knyter med rosetter över axlarna. På hemsidan visar de klänningen utan någonting under men jag tyckte den var mycket finare så här. Jag funderar på att ha den på onsdag igen när vi ska ha vår Metro Mode-fest men då blir det nog en blus med bara axlar, det tror jag blir hur fint som helst och ännu festligare.

Vi sitter i bilen på väg in till stan nu och ska lämna av pappa på Centralstationen, vi funderar på att gå på bio med Jonathan och Mikaela i kväll men vet inte riktigt vad vi ska se. Jag var lite inne på Kong men när jag såg att den var typ Alien-inspirerad så vet jag inte riktigt. Är det någon som har sett den? Är den sevärd?

Ha en fin söndagskväll i alla fall så hörs vi i morgon bitti…

Puss & kram bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand