Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

flares och skjorta i spets

– inlägget innehåller reklam för Prêt à Porter

img_5730px980-1hejimg_5744px980img_5735px980doubleimg_5754

byxor Joseph // skjorta Dorothee Schumacher // väska Hogan – samtliga plagg från Prêt à Porter

Hej fredag!

Är ni laddade för helgen? Det är verkligen jag, om några timmar kommer nämligen pappa upp med tåget till Stockholm och innan dess ska jag en sväng till Norrtälje och hämta vildsvinskött som kocken ska tillaga på min födelsedagsmiddag nästa helg. Direkt efter det ska jag tillbaka till Stockholm och till mysiga Rosendals Trädgård på Djurgården och en mysig presslunch innan jag hämtar pappa på stationen.

Jag nämnde ju som hastigast för er för ett tag sedan att jag kommer vara ambassadör för Prêt à Porter under våren och sommaren. Det känns så kul för jag har redan flera plagg i min garderob från Prêt à Porter och har handlat i deras butik på Humlegårdsgatan här i Stockholm flera gånger under mina år i Stockholm.

Den här outfiten har jag valt ut för att den verkligen återspeglar mig och min stil. Det är exakt så här jag vill se ut en dag på kontoret, i snygga kostymbyxor från Joseph som sitter som en smäck (hej illusionen av ännu längre ben med flares och klackar) och den här magiska skjortan. En klassisk outfit men med en twist i form av en transparent skjorta i spets. Älskar!

Jag har dessutom flera vänner som ska förbi Prêt à Porters lagerutförsäljning som de har nu under i helgen på Torstenssonsgatan/Storgatan här i Stockholm. Där kommer ni hitta märken som Red Valentino, Mmissoni, Joseph, Ralph Lauren och många fler till riktigt bra priser. Ett litet tips bara och mer information hittar ni här(klick!).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand