Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

knytjacka och overknee boots

img_6692img_6707img_6653img_6700

innehåller affiliatelänkar – overknee stövlar gamla Nelly, liknande här // jeans Weekday // bälte Gucci här // jacka Whyred här // skjorta Nakd här 

Foto: Rebecca Fredriksson

Hej på er!

Jag har skickat iväg fakturor och annat roligt till min redovisningsbyrå idag och så har jag pillat med min bloggpresentation som säljteamet hos Metro Mode använder när de presenterar mig för kund. Shit, vad det ska vara svårt att sälja in sig själv ibland när man ska få med en massa bra saker i en så kort text som möjligt. Man kanske ska öva in en sådan där hisspitch som man alltid kan använda, har ni någon sådan? Haha!

Jag är så glad i min nya jacka som har gått varm de senaste dagarna, vädret är ju alldeles schizofrent här i Stockholm, idag har det snöat, regnat och nu är det sol. Så jag är glad för en vårjacka som är lite varmare än så länge men just nu längtar jag så galet mycket efter våren och lite tunnare kläder.

I kväll kommer Mikaela hem till mig och så ska vi kila iväg och se Skönheten och Odjuret på bio, jag är så laddad och har hört (bl.a. från er läsare) att den ska vara så sjukt bra, wohoo!

Puss & Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh, inga spoilers på Skönheten och Odjuret! Ska se den imorgon och försöker hålla mig från alla typer av recensioner! Har insett att film blir så mycket bättre när man inte har några förväntningar eller vet något om handlingen (nåja den kanske är körd när det kommer till den här filmen)…

    Mona 2017-03-21 21:22:45 http://www.monadoust.se
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind