Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 12

img_6632

veckans planer

Idag jobbar jag hemifrån på förmiddagen och i eftermiddag ska vi ut till landet och se hur det går med bygget eftersom vi inte var där i helgen. Det är pool och gästhus som ska byggas nu i vår och om det inte regnar som väderleksrapporten säger så ska jag knäppa en massa förebilder, det är ju så kul att ha märker jag. I morgon blir det kontoret hela dagen och vi kommer få en ny kontorskollega den här veckan, så mysigt! På eftermiddagen ska jag träffa en tjej som heter Mathilda som kanske blir min framtida fotoassistent, spännande, och på kvällen ska jag och min andra tjejkompis som också heter Mikaela (så jobbigt, haha, men tur att hon stavar Mikaela med k så att vi kan skilja på henne och Forni) på bio och se Skönheten och Odjuret. Jag är så laddad, vi har nämligen sett fram emot det här sedan vi såg trailern i höstas, jag älskar ju Disney-filmer.

På onsdag ska jag börja min dag med ett frukostmöte med vår säljchef på Metro Mode, det är Daniel som jag alltid skrev om tidigare här i bloggen. Vi satt nämligen bredvid varandra på vårt kontor hela hösten innan han tog konsultuppdraget för Metro Modes säljavdelning. Han har fortfarande kvar sin plats men sitter mest hos Metro Mode just nu och vi saknar honom jättemycket. Sedan ska jag spendera förmiddagen på kontoret och under eftermiddagen så avbyter det ena mötet det andra. Jag vet inte vad jag tänkte när jag bokade in dem, haha, men jag gillar att vara effektiv så jag tänkte säkert att det är lika bra att bara köra på med alla möten samma eftermiddag så att jag kan få ostörd tid på kontoret sen. Efter alla möten ska jag träffa Jennifer som är nästa potentiella fotoassistent. Det är de två jag har valt att gå vidare, jag hade helst av allt velat träffa alla som ansökte men det finns tyvärr inte tid till det. På torsdag har Petra inte bara ett event utan två, det börjar med ett frukostevent på ett av mina favoritställen, Snickarbacken och sedan en middag hemma hos henne på kvällen. Däremellan har jag en lunch inbokad och annars ska jag hänga på kontoret! På fredag blir det halvdag för mig, jag har så mycket att fixa inför helgen så efter lunch kommer jag spendera mestadels av min tid i bilen och fixa ärenden och helgen kommer spenderas ute på landet.

veckans måste

Jag måste börja planera och handla inför min födelsedagsbrunch på lördag. Jag fyller ju år nästa tisdag och nu i helgen har jag bjudit ut Mattias familj till landet. Jag älskar själv brunch så jag tänkte att det var ett roligt och avslappnat upplägg. Och så måste jag skriva en önskelista, alla frågar mig vad jag önskar mig men jag har inte ens hunnit tänka på det, haha.

veckans bästa

Pappa kommer upp till Stockholm på fredag, han ska också vara med och fira mig nu i helgen och det ska bli så mysigt. Jag har saknat honom varje dag sedan han åkte hem senast. Planen, utöver min födelsedagsbrunch, är att bara hänga på landet, han ska få se allt vi hittar på med trädgården och så ska jag visa för honom hur det kommer bli med poolen och gästhuset. Pappa älskar sådant, när jag var tre veckor gammal flyttade vi in i ett renoveringsobjekt som pappa renoverade helt själv med hjälp av farfar och sedan dess har det varit hans stora intresse så det är så kul att han får vara en del av vårt stora projekt med lantstället.

veckans sämsta

Hmm, jag är alldeles för glad och peppad efter morgonens fantastiska yogapass (tack Thea) för att komma på något dåligt med den här veckan. Det skulle i så fall vara den ökande pollenhalten, jag känner av den lite i form av snuva men med hjälp av min kosthållning så känner jag mig inte alls så trött och hängig som jag har gjort föregående år. Jag hoppas jag kan slippa ta medicin även när björken sätter igång. Håll tummarna!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand