Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min torsdag: jobb, vårlunch hos Lindex och blommor i överflöd

img_6741img_6737img_6740img_6736img_6795img_6791img_6798img_6787img_6756img_6746img_6750img_6759img_6776img_6771

Hej hjärtan!

Jag hoppas att ni mår bra idag! Jag startade min dag med ett alldeles för tufft yogapass, haha, som vanligt när det är Cecilia som håller i klasserna. Jag älskar yogapass med mycket fokus på styrka men jag tror att jag tog ut mig lite väl mycket i morse för jag har känt mig alldeles slut i kroppen hela dagen.

Efter yogan gick jag ner till kontoret och hela förmiddagen ägnade jag åt att förbereda ett samarbete som kommer upp här i bloggen i morgon. Margaux gjorde mig och Michaela sällskap innan lunch och så gick vi tillsammans ner till Lindex’s showroom där urgulliga Haddy och tjejerna hade styrt upp en helt fantastisk vårlunch.

Vi kikade in nyheterna för SS17, åt en magisk buffé som var helt laktos- och glutenfri, världens godaste kycklingspett och innan vi skulle kila tillbaka till kontoret så hade de ställt upp flera dunkar proppfulla med blommor så att vi alla fick plocka med oss varsin fin vårbukett hem. Riktigt mysig idé till event tycker jag, det känns som att alla är så trötta på goodiebags vid det här laget.

Tack till Haddy och bästa tjejerna på Lindex för ett riktigt härligt avbrott under min dag som annars har spenderats med näsan ner i datorn. Det var så härligt att få komma hem och gosa lite med Charlie och nu ska göra mig i ordning för att möta upp Johan nere på stan, vi har faktiskt inte bokat något bord i kväll utan tänkte försöka oss på en spontanare, jag är sugen på att gå till Papas, det var alldeles för längesedan jag var där så jag hoppas att de kan klämma in oss.

Ha en mysig kväll så hörs vi i morgon…

Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Visa din egen gjorda bukett!! Jag som är florist är ju naturligtvis jättenyfiken på vilka blommor du valde.

  Stina 2017-03-17 18:30:18
  Svara
 • Snälla Linn, kan du inte visa igen hur du lockar ditt hår? Så snyggt! ?

  Lisa 2017-03-17 06:54:30
  Svara
 • åh kontoret är så himla fint! tänk att jobba därifrån med vänner runt sig <3

  ISA 2017-03-16 20:43:49 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag vill också äta middag med dig och Johan på Papas!! <3

  Nanna 2017-03-16 19:52:49
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand