Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en helt vanlig skitdag

Hej älsklingar!

Jag hade en sådan där riktig skitdag igår, när jag och Mattias äntligen sågs där hemma efter en tolv timmars lång arbetsdag så var vi båda lika ivriga över att få börja berätta hur dåliga våra dagar hade varit, haha. Jag älskar i alla fall när det synkar så att inte en kommer hem på strålande humör och en annan på dåligt. Nu i retroperspektiv var inte min dag igår särskilt pissig, det var bara det att jag fick ägna en massa tid åt saker som jag inte hade tänkt mig, jag fick ”släcka bränder” som det så fint heter i management-termer. Jag ogillar det skarpt!

Jag glömmer aldrig när jag valde inriktningen management på Civilekonomprogrammet och vi fick träffa professorn under vår första kurs. Det första han sa var ”att jobba som management konsult eller med HR är som att vara städare, fast istället så städar man undan människors skit och problem”, haha. Peppande, eller hur? Jag bestämde mig ganska snabbt för att jag inte ville bli managementkonsult som många av mina andra kursare, men det var mest för att jag alltid har haft väldigt mycket insikt i Mattias bolag som också är så beroende av människors kapacitet för att gå runt, och vilket otroligt krävande jobb det är. Jag ser upp till alla som väljer att bli t.ex. management konsulter eller att jobba med HR.

Samtidigt så fortsätter management och arbetspsykologi att fascinera mig och om ni vill lyssna på några bra avsnitt som berör ämnet så kan jag, återigen, rekommendera en av mina favoritpoddar Freakonomics, jag tror att den finns i både Podcaster och Acast. Varje dag försöker jag tänka hur jag ska kunna effektivisera mina dagar, förbättra min relation till de jag jobbar med och hinna ägna mer av min tid åt allt jag tycker är roligt att jobba med. Men vissa saker kan man inte förutse och igår hände alla sådana saker på en och samma gång. Så jag är ledsen om jag inte hann prata mer med er!

I kväll tänkte jag däremot att min dator ska få följa med mig hem, Mattias ska iväg på middag så jag tänkte ligga i soffan hela kvällen och få saker gjort så att jag hinner med er bättre resterande del av veckan. Kika in om en stund så kommer t.ex. ett enkelt recept på mellanmål upp och så ska jag berätta lite mer om hur det går med min hälsocoahing, vad roligt att ni tycker det är så kul att följa med mig på min hälsoresa!

Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Vad jobbar du med!

  Ewa 2017-03-17 13:49:38
  Svara
 • 😀 <3

  margaux 2017-03-16 14:57:12
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind