Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

a spring outfit

– inlägget innehåller reklam för Wakakuu

img_6352img_6443img_6397double img_6395img_6440img_6450img_6383double

affiliatelänkar – jacka Moncler här // jeans Crocker JC // flatform sneakers Even & Odd här // skjorta Zara 

Hej hjärtan!

Visst känns det som att våren verkligen är här nu? Jag kan gå till kontoret tidigt på morgonen i en tunn dunjacka utan att frysa ihjäl. Äntligen! Ett nytt tillskott i min garderob inför våren är den här magiska Moncler-jackan från Wakakuu. Jag har en tunn Moncler-jacka sedan tidigare men den är löst åtsittande i modellen, den passar bra när man ska ut med båten på sommaren men jag var sugen på en lite mer figurnära vårjacka att ha i stan och den här modellen är så jag!

Jag vaknade vid sex i morse av att Charlie var hungrig så jag var på kontoret redan vid åtta idag men det passar bra, jag ska iväg och fixa naglarna vid halv tio så då hinner jag få en massa gjort innan dess. Jag ogillar egentligen att ha skönhetsbehandlingar inbokade under arbetstid för det känns som att för mycket av dagen försvinner men Magdalena lovade att vara snabb så förhoppningsvis tar det max en timme och sedan kan jag få lite jobb gjort under lunchen också.

I eftermiddag ska jag träffa Rebecca och fota lite och så ska jag börja svara på alla mail jag har fått från er som vill jobba för mig som fotoassistent. Jag är alldeles överväldigad av all respons och det har varit så kul att läsa genom alla era mail! Jag återkommer till var och en av er under dagen.

Puss & kram så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind