Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 11

img_6591img_6566

veckans planer

Jag är så taggad inför den här veckan, förra veckan var ju fylld av roliga fotograferingar och inspelningar och den här veckan ser jag fram emot att spendera en hel del tid på kontoret och jobba i kapp. Jag har en hel del bildmaterial att gå genom, utkast att förbereda och min plan är att lyssna på någon riktigt bra podd samtidigt som jag redigerar bilder. Varje dag har jag lunch inbokad, främst med vänner för att få en massa energi inför mina timmar på kontoret men också någon jobblunch som brukar ge en hel del energi det också. På torsdag är det vårlunch hos Lindex och på fredag en presslunch ute på Rosendals Trädgårdar. På torsdag ska jag äta middag med Johan, äntligen, vi har jobbat så mycket båda två och knappt setts i år så det ser jag fram emot! Min helg kommer spenderas i stan, på lördag har Yollibox först bjudit in till en timmes yoga och sen ska vi äta brunch tillsammans. Sedan har Forni bjudit in till Afternoon Tea på ett nytt hotell som öppnar nästa vecka och efter den fortsätter vi ett stort gäng tjejer hem till henne där det blir drinkar och fest. Det ska bli så sjukt kul med en ordentlig tjejkväll, känns som ett tag sedan nu!

veckans måste

Jag måste ta tag i det här med att lämna datorn på kontoret på kvällarna igen! Alltid är så roligt just nu och det slutar med att jag jobbar hela tiden och även kvällar och helger, hehe. Det kommer så klart bli så ibland ändå men ett av mina mål är ju att bli bättre på att ta några timmar helt ledigt varje kväll. Den här veckan ska jag försöka effektivisera min tid på kontoret och endast ägna mig åt nöjen kvällstid, bortsett från lite Instagram och Instagram Stories så klart men det känns inte särskilt påfrestande. Jag har lagt upp en plan för mina dagar på kontoret och om ni vill kan jag visa er lite hur jag gör i ett inlägg. Jag lyssnade på ett jättebra Freakonomics-avsnitt (min favoritpodd) i helgen om produktivitet och jag blev så taggad!

veckans bästa

Det är att jag kommer få hänga så mycket med mina vänner den här veckan och helgen! Vi har varit ensamma på landet hela helgen och varje kväll förra veckan spenderade jag hemma i soffan, med ena ögat på en serie och andra ögat på datorn. I torsdags tänkte jag ge mig ut på en spontanmiddag men p.g.a. det deppiga vädret så stannade jag hemma ändå, haha. Jag kände mig riktigt tråkig men laddade upp för den här veckan istället och det känner jag att jag gjorde helt rätt i nu, det verkar nämligen som att vädret ska bli riktigt bra och jag har så mycket spring i benen så jag ser verkligen fram emot alla sociala aktiviteter den här veckan. Jag tror jag ska klämma in en trevlig middag med en kompis redan på onsdag faktiskt!

veckans sämsta

Jag har jobbat långa dagar och mycket helger de senaste veckorna och jag märker hur jag tar pauser och då kollar jag min Instagram, Insta Stories, bloggen, mailen eller något annat som är jobbrelaterat för mig. Den här veckan har jag lovat mig själv att koppla bort lite mer. Jag brukar vara så duktig på att ha en sund relation till min mobil men det känns som att jag är uppe i varv nu och då tänker jag inte ens efter innan jag griper tag i mobilen och börjar scrolla. Jag läste ju en jätteintressant bok förra året där de beskrev så bra hur vi bränner ut den delen av hjärnan som kallas för hjärnans sekreterare med alla intryck vi får idag. Vi är helt enkelt inte gjorda för så många intryck som vi får idag via mobil, dator och annat och rent evolutionärt så hänger inte hjärnan med eftersom tekniken har utvecklats under en så kort period av människans tid på jorden. Intressant och något vi alla borde påminna oss själva om varje dag, att leva mer i nuet och framförallt att leva mer i verkligheten!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand