Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

fotoassistent sökes

img_4196-2img_2085IMG_8793

När jag började blogga för åtta år sedan hade jag ingen aning om att min blogg så småningom skulle bli mitt jobb och sedermera även mitt företag. Än mindre kunde jag föreställa mig att min blogg i framtiden skulle kunna erbjuda arbetsmöjligheter för andra. Men än en gång har min blogg överraskat mig positivt och nu söker jag en fotoassistent som kan jobba deltid med mig.

Det kan bli 5 timmar en vecka och 15 timmar en annan, vi sätter våra egna regler och tanken är att vi ska skapa fantastiskt innehåll tillsammans. Jag tänker mig att det kan passa någon som studerar eller frilansar men alla är välkomna att skicka en beskrivning av er själva eller tipsa om någon ni tror skulle passa bra.

Jag skiter fullständigt i cv:n, för mig handlar det om personkemi och så klart lite färdigheter inom fotografi och redigering. En hemsida eller blogg där jag kan se vad du går för är ett plus i kanten men inget måste. Jag har kamerautrustning (Canon) så det räcker och blir över så det är inte heller ett krav. Jag har bara ett krav och det är att du bor i Stockholm!

Maila mig på linn.herbertsson@metro.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • jag är intresserad !

  firas Mukarker 2017-07-03 18:40:28 http://www.mkarker.com
  Svara
 • Gud vilket roligt jobb! Men det är väl snarare en fotograf du söker, och inte en fotoassistent? : )

  Claudia 2017-03-09 19:28:56
  Svara
  • Svar på Claudias kommentar.

   Haha ja det kanske är den mer korrekta titeln men jag ser mig själv mer som ”fotografen” i min blogg, det är jag som sätter lite känslan jag vill ha och någon som assisterar mig genom att ta bilderna. Att jag skrev fotoassistent är för att det är en deltidstjänst och jag tror det passar någon som t.ex. studerar foto men inte är utbildad fotograf. Jag vill ha någon som är öppen för förslag och inte någon som redan har hittat sitt ”sätt” att fota på. Förstår du hur jag tänker? 🙂 Men det kan mycket möjligt bli så att jag kallar det fotograf sen. Vem som helst kan ju vara fotograf tycker jag, med eller utan utbildning.

   Linn Herbertsson 2017-03-09 19:45:15
   Svara
   • Svar på Linn Herbertssons kommentar.

    Ah då förstår jag, fint att du ville utveckla dina tankar 🙂 hoppas du hittar någon som passar, låter som ett riktigt dröm-deltidsjobb! Kram!

    Claudia 2017-03-10 11:00:27
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand