Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

betala med mobilen – Samsung Pay är här

 inlägget innehåller reklam för Samsung

img_4997

Vet ni vad som slog mig när jag köpte min nya korthållare i Paris för några veckor sedan?

Jo, att jag undrar hur länge till vi kommer använda just korthållare och plånböcker. Jag har länge tänkt att framtiden kommer vara, för det första kontantfri, men också så småningom även kortlös. Därför tycker jag att det är extra spännande att få vara en av de första i Norden med att testa Samsungs nya tjänst Samsung Pay.

Under mina dagar blir det många kortköp, lunch, fika, shopping och annat och som ni vet så älskar jag produkter och tjänster som förenklar min vardag. Jag kommer därför göra ett samarbete med Samsung där jag får låna en mobil, ladda ner appen Samsung Pay och i den ska jag lägga in mina betalkort för att enkelt kunna betala med min mobil när jag gör mina dagliga inköp. Jag kan ha upp till tio kort i min Samsung Pay-app och den är väldigt säker att använda.

Samsung Pay kommer fungera på alla typer av betalterminaler i butiker och det är busenkelt att använda den. När man har lagt in sitt betalkort en gång så sveper man bara uppåt från mobilskärmens nedre kant, verifierar med sitt fingeravtryck och sedan håller man mobilen mot betalterminalen, trycker in kortkoden och så är det klart.

Nästa vecka kommer ni få hänga med mig här i bloggen under en dag när jag använder Samsung Pay så att ni får se hur det fungerar och redan nu kan ni kika på videon här nedan. Innovation när den är som bäst helt enkelt!

 

Om ni är nyfikna, vill testa tjänsten och veta mer om hur ni kommer igång så kan ni läsa mer här (klick!).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej.
  Betalade idag för första gången med Samsung Pay och det var på Bio i Sickla.
  Gick så enkelt att jag trodde något gick fel.
  Dock så känner man sig lite osäker (Som Bambi på hal is) när det är så nytt..
  Kan lätt rekommendera tjänsten. ?

  Mårten 2017-03-10 21:01:02
  Svara
 • Hej Linn!Jag vill i framtiden hoppas få bestämma över mitt liv och bara ha en vanlig telefon hemma som är kopplad till väggen hehe som old school style =) Jag tycker att det är bra detta du gör reklam för dom som vill ha att betala saker via mobilen. Men man ska aldrig glömma de folk som vill ha ett eget varierat val. Jag nämligen tagit mer och mer nuförtiden avstånd i mitt eget hem från grejer som mobilen och mikrovågsugn. Har inga sådana saker längre. Snart ryker tv:n bort också =) Bort med elektriska prylar hehe. Mitt liv mitt val så tänker jag =) Kram

  Maria 2017-03-09 14:54:00
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand