Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

mom-jeansen är tillbaka

– inlägget innehåller reklam för Zalando

img_4769untitled-1img_4761img_4842img_4784

Nike Air Max här // Mom-jeans från Topshop här // Blus från Kiomi här

Jag måste ändå säga att jag har blivit en internet-shoppare av rang!

Det finns så mycket mer att välja bland på nätet och det går att hitta märken som inte finns i butiker nere på stan, men för att hitta rätt i djungeln där ute så letar jag ofta inspiration innan jag köper något. Zalando har t.ex. en sida som heter Editorial (klick) och är fullproppad med artiklar och inspiration som jag brukar ta hjälp av, där länkar de dessutom alltid till flera plagg i slutet av artikeln som passar in på stilen.

Just nu är jag som ni kanske märker inne i en riktig jeansperiod och när jag ramlade över artikeln Drew Barrymore och Mom-jeansen slutade det med att jag klickade hem jeansen ovan. De är riktigt höga i midjan, gjorda i ett lite tjockare jeanstyg och helt utan stretch. En modern version av mom-jeansen som alla stilikoner bar på 90-talet helt enkelt. Jag älskar att den trenden är tillbaka och jag kommer matcha mina mom-jeans med en vit skjorta som ovan eller en riktigt skön t-shirt i vår.

Vill ni ha ännu mer inspiration så hittar ni det på Zalandos Editorial och Editorial finns även för män här! Enjoy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand